Sisustuspalvelu

Kaunis sisustus luo kodin tunnelman. Sisustaminen voi tuntua ikuisuusprojektilta, joka kehittyy maun ja trendien muuttumisen myötä. Lempityylisi voi olla modernin skandinaavinen tai vaikkapa koristeellinen art deco – me löydämme sinulle ratkaisun.

Helsingin keskustan tavaratalon sisustuspalvelusta saat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista suunnitteluapua, olipa kyseessä yksittäisen tuotteen hankkiminen tai yhden huoneen tai vaikkapa koko kodin sisustus. Suunnittelemme toimivan tilan ja päivitämme kodin ilmeen ja tunnelman. Laajemmissa sisustuskokonaisuuksissa teemme kalustesuunnitelman havainnollisina 3D-kuvina.

Ensimmäiseen tapaamiseen tarvitset mukaasi pohjapiirroksen sekä kuvia sisustettavista tiloista. Käymme tapaamisessa läpi toiveesi ja tarpeesi, ja teemme niiden pohjalta sisustussuunnitelman ja ehdotuksen tuotteista. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyvät niin huonekalut, matot, valaisimet kuin tekstiilitkin.

Ilmainen suunnittelupalvelumme on käytössäsi aina, kun teet sisustushankintoja Stockmannilta. Jos suunnitelma ei johda tilaukseen, veloitamme suunnittelusta 80 €.