Sisustuspalvelu

Sisustusratkaisut jokaiseen kotiin

Onko kodissasi käyttämätön huone nyt, kun lapsi muutti omaan kotiin? Kuinka rakentaa toimiva tila ja saada neliöt tehokkaasti käyttöön? Miten kodin ilme päivitetään sesongista toiseen? Kuinka valoilla ja tekstiileillä vaikutetaan huoneen tunnelmaan?

Sisustuspalvelustamme saat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista apua niin kodin sisustuksen pieneen päivittämiseen kuin yksittäisen huoneen, kokonaisen kodin tai vaikkapa pienen toimiston suunnitteluun.

Suunnittelemme kaluste- ja sisustustekstiilikokonaisuuksia, värejä, tunnelmia ja valaistusta.  Keittiösuunnitelmia emme tee, sillä kyseiset tuotteet eivät kuulu Stockmannin valikoimaan.

Helsingin keskustan tavaratalosta saat ammattitaitoista sisustusneuvontaa sekä uusia ratkaisuja sisustuspulmiisi. Ensitapaamisessa sisustusneuvoja tekee tarvekartoituksen, jossa selvitetään sisustuskohteen laajuus ja tarkemmat toiveet. Tapaaminen kestää noin tunnin. Suunnitelman hinta 50 €, First-asiakkaille ilmainen. Hinta hyvitetään, kun suunnitelmaan liittyvät sisustusostot ovat vähintään 2000 €.

Varaa aika tästä »

Sisustuspalvelun yhteystiedot »

 

Ajanvaraus
{{ reservation.names.storeLocation }}: {{ reservation.names.serviceDepartment }} – {{ reservation.names.serviceType }}
{{ reservation.details.staffMember.name }}, {{ tentative.date }} {{ tentative.time }}
Valitse aika
Viikolle ei ole vapaita aikoja
Takaisin
Aloita kysely
Kyselylomake

{{ details.serviceDepartment }}, {{ details.place }}

{{ details.staffMember.name }}
Varaamasi aika:
{{ details.dateTime }}

Ladataan ...

Seuraavaksi pyydämme sinua täyttämään lyhyen kyselylomakkeen jolla pyrimme kartoittamaan mieltymyksiäsi ja tyyliäsi jo etukäteen. Täten säästämme paljon aikaa itse tapaamisessa! Täytä kyselyn tiedot mahdollisimman tarkkaan. Kyselyn linkki tulee myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit täydentää kyselyn tietoja tarvittaessa.

Aloita kysely
Edellinen Seuraava