Sisustuspalvelu

Sisustusratkaisut jokaiseen kotiin

Kaipaatko apua sisustusvalinnoissasi?

Stockmannin kanta-asiakkaana saat sisustuspalvelustamme yksilöllistä ja kokonaisvaltaista suunnitteluapua, olipa kyseessä yksittäisen tuotteen hankkiminen, yhden huoneen tai vaikkapa koko kodin sisustus.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat löytämään juuri sinulle ne oikeat ratkaisut laajasta tuote- ja tilausvalikoimastamme. Suunnittelemme toimivan tilan ja päivitämme kodin ilmeen ja tunnelman. Laajemmissa sisustuskokonaisuuksissa teemme kalustesuunnitelman havainnollisina 3d-kuvina.

Ensimmäiseen tapaamiseen tarvitset mukaasi pohjapiirustuksen ja kuvia sisustettavista tiloista. Käymme tapaamisessa läpi toiveesi ja tarpeesi, ja teemme niiden pohjalta sisustussuunnitelman ja ehdotuksen tuotteista. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyvät huonekalut, matot, valaisimet ja tekstiilit.

Ilmainen suunnittelupalvelumme on käytössäsi aina kun teet sisustushankintoja Stockmannilta. Jos suunnitelma ei johda tilaukseen, veloitamme suunnittelusta 80 €.

Palvelemme sinua Helsingin tavaratalossa.

Voit varata ajan sähköisesti alla olevasta linkistä, sähköpostitse tai puhelimitse.

Varaa aika tästä »

Sisustuspalvelun yhteystiedot »

 

Ajanvaraus
{{ reservation.names.storeLocation }}: {{ reservation.names.serviceDepartment }} – {{ reservation.names.serviceType }}
{{ reservation.details.staffMember.name }}, {{ tentative.date }} {{ tentative.time }}
Valitse aika
Viikolle ei ole vapaita aikoja
Takaisin
Kiitos varauksesta
Kyselylomake

{{ details.serviceDepartment }}, {{ details.place }}

{{ details.staffMember.name }}
Varaamasi aika:
{{ details.dateTime }}

Ladataan ...

Seuraavaksi pyydämme sinua täyttämään lyhyen kyselylomakkeen jolla pyrimme kartoittamaan mieltymyksiäsi ja tyyliäsi jo etukäteen. Täten säästämme paljon aikaa itse tapaamisessa! Täytä kyselyn tiedot mahdollisimman tarkkaan. Kyselyn linkki tulee myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit täydentää kyselyn tietoja tarvittaessa.

Aloita kysely
Edellinen Seuraava