Muotipalvelut

Muotipalvelut

Luota tyylisi ammattilaisen käsiin ja kerää itse kehut uudistuneesta ulkoasustasi! Muotipalvelu on apunasi, kun tarvitset päivitystä tyyliisi, täsmävinkkejä asianmukaisen asukokonaisuuden valintaan tai haluat hoitaa vaateostoksesi tehokkaasti kerralla niin, että lopputuloksena on tarpeisiisi vastaavia ja hyvin yhteen sopivia asukokonaisuuksia. Saat käyttöösi pukeutumisen huippuammattilaisen, joka kokoaa sovitettavaksesi vaate- ja asustevaihtoehtoja, ja kädestä pitäen auttaa sinua valitsemaan sopivat tuotteet.

Palvelun hinta on 20,-. First- ja Exclusive-kanta-asiakkaille palvelu on maksuton.

Varaa aika haluamastasi tavaratalosta ja siirry sen jälkeen täyttämään kyselylomake. Täytä kyselylomake mahdollisimman kattavasti ja huolellisesti, pyrimme kartoittamaan mieltymyksiäsi ja tyyliäsi jo etukäteen. Täten säästämme paljon aikaa itse tapaamisessa.

Ajanvarauspalvelu toimii parhaiten Google Chromella tai Mozilla Firefoxilla.

Valitse palvelutyyppi
Ajanvaraus
{{ reservation.names.storeLocation }}: {{ reservation.names.serviceDepartment }} – {{ reservation.names.serviceType }}
{{ reservation.details.staffMember.name }}, {{ tentative.date }} {{ tentative.time }}
Valitse aika
Viikolle ei ole vapaita aikoja
Takaisin
Aloita kysely
Kyselylomake

{{ details.serviceDepartment }}, {{ details.place }}

{{ details.staffMember.name }}
Varaamasi aika:
{{ details.dateTime }}

Ladataan ...

Seuraavaksi pyydämme sinua täyttämään lyhyen kyselylomakkeen jolla pyrimme kartoittamaan mieltymyksiäsi ja tyyliäsi jo etukäteen. Täten säästämme paljon aikaa itse tapaamisessa! Täytä kyselyn tiedot mahdollisimman tarkkaan. Kyselyn linkki tulee myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit täydentää kyselyn tietoja tarvittaessa.

Aloita kysely
Edellinen Seuraava