Muotipalvelu

Löydä tyylisi Stockmannilta

Muotipalvelumme asiantuntijat auttavat korostamaan pukeutumisella sitä, kuka sinä olet ja tekemään jokaisesta päivästä helpon pukeutumispäivän. Koostuuko tyylisi raikkaista trendeistä, iättömistä klassikoista vai jostain ihan muusta? Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin.

Valitse tarpeidesi mukaan joko laaja pukeutumispalvelu, joka tähtää vaatekaappisi kokonaisvaltaiseen uudistamiseen juuri sinulle sopivilla mitoilla ja tyylillä, tai nopeampi, tunnin kestävä tyylipäivitys, jota voit käyttää, kun tarvitset pikaisesti uuden vaatekerran esimerkiksi juhliin tai edustustilaisuuteen.

 

TYYLIPÄIVITYS TUNNISSA

Perhejuhlat tai tärkeä illanvietto tulossa ja tarvitset pikaisen avun vaateostoksiin? Käytä silloin Tyylipäivitys tunnissa -palveluamme! Varaa aika muodin asiantuntijallemme, jonka kanssa pääsette saman tien ostoskierrokselle.

Palvelun hinnasto:
Kanta-asiakkaat taso 6…..0 €
Kanta-asiakkaat taso 5…..0 €
Kanta-asiakkaat taso 1–4…..15 €
Ei kanta-asiakkaille…..30 €

 

MUOTIPALVELU

Aloitamme tutustumisen sinuun ja pukeutumistarpeisiisi puolen tunnin kartoituskäynnillä. Tapaamisessa varaamme sinulle sovitusta varten uuden ajan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja poimimme tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin valmiiksi sovitettavaksi muotineuvojien tiloihin.

Palvelun hinnasto:
Kanta-asiakkaat taso 6…..0 €
Kanta-asiakkaat taso 5…..10 €
Kanta-asiakkaat taso 1–4…..25 €
Ei kanta-asiakkaille….. 50 €

Tarjoamme Helsingin keskustan tavaratalossa myös naisten alusvaatepalvelua, jonka avulla löydät alusvaatteet, jotka istuvat parhaiten juuri sinulle. Oikein valitut alusvaatteet ja tukituotteet korostavat parhaita puoliasi ja kruunaavat muotipalvelun sinulle valitseman asukokonaisuuden. Lue lisää Naisten alusvaatepalvelustamme täältä.

 

Viimeistelemme ostoksesi

Jos löydetyt lempituotteet kaipaavat pientä muokkausta istuakseen täydellisesti, voit teettää muutokset helposti ompelupalvelussamme. Lue lisää Ompelupalvelustamme täältä.