Muodin etäneuvonta

Muodin etäpalvelu on kesätauolla. Tervetuloa taas elokuussa!

Uutta: muotipalvelua etänä

Huolehdimme turvallisuudestasi ja palvelemme sinua uusilla keinoilla myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Tällä hetkellä tarjoamme muotipalvelua etänä tai Helsingin tavaratalossa. Muotineuvontaa voimme tarjota myös tavaratalon aukioloaikojen ulkopuolella, arkisin klo 9–21 välisenä aikana.

Oletko käyttänyt muotipalvelua aikaisemmin? Silloin voit varata ajan etäpalveluun muotineuvojalle soittamalla tai varaamalla ajan suoraan alla olevasta kalenterista. Mikäli et vielä ole tutustunut muotipalveluumme, suosittelemme varaamaan ajan tapaamiseen Helsingin tavarataloon. Voit myös varata ajan tavaratalon aukioloaikojen ulkopuolelle. Ajan tapaamiseen voit varata puhelimitse.

Autamme mielellämme vapaa-ajan pukeutumiseen, työpukeutumiseen tai juhlapukeutumiseen liittyvien tarpeiden kanssa. Muotineuvojamme kerää tuotteet tarpeesi mukaan, esittelee ne sinulle etänä ja toimittaa tuotteet sinulle toivomallasi tavalla.

Palvelu on maksuton.

 

Ajanvaraus

Voit tehdä varauksen etämuotineuvontaan
– soittamalla suoraan muotineuvojalle numeroon 09-121 2543 tai
– varaamalla ajan alla olevasta kalenterista.

Kerro varauksen yhteydessä miten muotineuvojamme voi auttaa, niin hän kerää valmiiksi tuotteet etätapaamista varten. Etätapaaminen voidaan järjestää puhelimen sijaan myös videopuheluna (esim. Facetime, WhatsApp), jolloin muotineuvojamme voi esitellä tuotteet livenä.

Voit valita toimitustavaksi tavaratalonoudon tai osaston, kotiinkuljetuksen (pikatoimitus tai normaali) tai toimituksen lähimpään yhteistyökumppanimme toimipisteeseen. Riippuen toimitustavasta voit maksaa tuotteesi joko noudon yhteydessä tai sähköpostiisi toimitettavan linkin kautta.

Parkkihallin noutopiste palvelee tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti.
Tavaratalojen aukioloajat

Tarkista täältä kotiinkuljetuksen sekä toimituksen hinnat.
Toimitustavat ja -kulut

Mikäli jostain syystä et halua pitää sinulle valittuja tuotteita, niiden palauttaminen on helppoa. Mikäli et pääse palauttamaan tuotteita 14pv sisällä, voimme ilmoituksellasi joustaa palautusajan suhteen. Voit palauttaa haluamasi tuotteet myös tavaratalon noutopisteelle.

Etämuotineuvojamme Else esittäytyy

Olen työskennellyt naisten ja miesten vaatteiden parissa jo noin 30 vuotta. Olen suunnitellut, ommellut ja korjannut naisten vaatteita tilaustyönä mittojen mukaan ja korjannut vaatteita istuvaksi ja sopivaksi.

Suhtaudun intohimoisesti vaatteisiin, väreihin, istuvuuteen ja siihen, miten vaatteita voi yhdistellä eri tavoin. Tarjotessani asiakkaalleni vaatteita otan aina huomioon vartalon mittasuhteet ja pyrin siihen, että sekä asiakas että minä olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Taustana minulla on myyjän ja mallipukineompelijan koulutus sekä pukeutumisneuvojan erikoisammattitutkinto. Olen myös suorittanut opinnot värianalyysista. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!