Kosmetiikkapalvelut

Onnistuminen näkyy kasvoilta

Ammattitaitoiset kosmetiikkaneuvojamme eivät vain auta löytämään juuri sinun ihollesi ja tarpeisiisi sopivat tuotteet, he myös opastavat niiden käytössä, ja miettivät, kuinka ennaltaehkäistä kauneuspulmat myös tulevaisuudessa. Voit varata ajan erimittaisiin opastuksiin omien tarpeidesi mukaan. Meiltä saat lisäksi myös ammattilaistasoiset meikit niin arkeen kuin juhlaan! Yllätä läheisesi ihanasti – kaikki kosmetiikkapalvelumme sopivat erinomaisesti myös lahjoiksi! Tiedustele lahjakorttia tavaratalojemme kosmetiikkaosastolta.

 

Tavaratalon omat kosmetiikkaneuvojat antavat henkilökohtaista opastusta tuotevalinnoissa, ihonhoitoon liittyvissä asioissa ja meikkaamisessa. Kosmetiikkaneuvojan tapaamisajan pituus vaihtelee riippuen valitusta palvelusta. Meikkien hinnat esim. päivämeikki/iltameikki 40 €.

Varaa aika kosmetiikkapalveluihin tästä »

Ajanvaraus
{{ reservation.names.storeLocation }}: {{ reservation.names.serviceDepartment }} – {{ reservation.names.serviceType }}
{{ reservation.details.staffMember.name }}, {{ tentative.date }} {{ tentative.time }}
Valitse aika
Viikolle ei ole vapaita aikoja
Takaisin
Aloita kysely
Kyselylomake

{{ details.serviceDepartment }}, {{ details.place }}

{{ details.staffMember.name }}
Varaamasi aika:
{{ details.dateTime }}

Ladataan ...

Seuraavaksi pyydämme sinua täyttämään lyhyen kyselylomakkeen jolla pyrimme kartoittamaan mieltymyksiäsi ja tyyliäsi jo etukäteen. Täten säästämme paljon aikaa itse tapaamisessa! Täytä kyselyn tiedot mahdollisimman tarkkaan. Kyselyn linkki tulee myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit täydentää kyselyn tietoja tarvittaessa.

Aloita kysely
Edellinen Seuraava