Kosmetiikkapalvelut

Onnistuminen näkyy kasvoilta

Ammattitaitoiset kosmetiikkaneuvojamme eivät vain auta löytämään juuri sinun ihollesi ja tarpeisiisi sopivat tuotteet, he myös opastavat niiden käytössä, ja miettivät, kuinka ennaltaehkäistä kauneuspulmat myös tulevaisuudessa. Voit varata ajan erimittaisiin opastuksiin omien tarpeidesi mukaan. Meiltä saat lisäksi myös ammattilaistasoiset meikit niin arkeen kuin juhlaan! Yllätä läheisesi ihanasti – kaikki kosmetiikkapalvelumme sopivat erinomaisesti myös lahjoiksi! Tiedustele lahjakorttia tavaratalojemme kosmetiikkaosastolta.

Tavaratalon omat kosmetiikkaneuvojat antavat henkilökohtaista opastusta tuotevalinnoissa, ihonhoitoon liittyvissä asioissa ja meikkaamisessa. Kosmetiikkaneuvojan tapaamisajan pituus vaihtelee riippuen valitusta palvelusta.

 

Arki- tai juhlameikki

Täydellinen meikki sekä arkeen että juhlaan. Pysyvä, sinun näköinen meikki. Palvelu on veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 200 eurolla.

Varaa aika arki- tai juhlameikkaukseen

 

Häämeikki

Koemeikissä päätetään ja sovitaan värit ja meikin yleisilme hääpäivää varten. Hääpäivänä luodaan täydellinen, kestävä meikki toiveiden mukaan.

Varaa aika koemeikkiin

 

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu tehdään nyppimällä. Luodaan juuri sinulle täydellinen kulmien muoto, jota on myös itse helppo ylläpitää. Palvelu on veloitukseton, kun ostat kosmetiikkaa yli 100 eurolla.

Varaa aika kulmien muotoiluun

 

Ihonhoitoneuvonta

Päivitystä ihon hoitamiseen. Luodaan uusia rutiineja, joista on helppo pitää kiinni arjessakin.Palvelu on veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 200 eurolla.

Varaa aika ihonhoitoneuvontaan

 

Meikkausneuvonta

Uusia vinkkejä joko päivittäiseen meikkaamiseen tai juhlameikkiin. Värit, tyylit, vahvuus, tekniikka ja tietenkin tuotteet valitaan juuri sinun tarpeisiin ja rutiineihin sopiviksi. Palvelu on veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 200 eurolla.

Varaa aika meikkausneuvontaan

 

Meikkipussin päivitys

Kaipaatko apua ihollesi sopivien kauneustuotteiden löytämisessä? Haluaisitko löytää oikeat välineet täydellinsen smokey eye -silmämeikin tekoon? Tuoteperehdytys on täsmävastaus tärkeimpään kauneuspulmaasi. Kerro, mikä on toivomasi lopputulos –  kosmetiikkaneuvoja etsii sinulle oikeat tuotteet sen saavuttamiseksi ja neuvoo niiden käytössä. Palvelu on veloitukseton, kun ostat ksometiikkatuotteita yli 100 eurolla.

Varaa aika meikkipussin päivitykseen

 

Ihonhoitoneuvonta nuorille

Kosmetiikkaneuvojamme antavat helpot niksit ihonhoitoon nuorille, jotka ovat vasta aloittamassa matkaansa ihonhoidon maailmassa. Opi, mitä täytyy ottaa huomioon tuotteiden valinnassa ja mitkä tuotteet voisivat sopia juuri sinun iholle parhaiten, miten vuodenajat saattavat vaikuttaa tuotevalintoihin ja miksi mitäkin tuotetta käytetään. Palvelussa haetaan juuri sinulle parhaiten sopivat rutiinit ihonhoitoon, olit sitten nopeuden ystävä tai hidas nautiskelija. Palvelu on veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 100 eurolla.

Varaa aika ihonhoitoneuvontaan nuorelle

 

Palveluiden hinnat

  • Arki- tai juhlameikki 60 €
  • Häämeikki 40 € / 80 € (koemeikki / varsinainen meikki)
  • Meikkausneuvonta 50 €
  • Meikkipussin päivitys 30 €
  • Kulmien muotoilu 12 €
  • Ihonhoitoneuvonta 50 €
  • Ihonhoitoneuvonta nuorille 30 €
Ajanvaraus
{{ reservation.names.storeLocation }}: {{ reservation.names.serviceDepartment }} – {{ reservation.names.serviceType }}
{{ reservation.details.staffMember.name }}, {{ tentative.date }} {{ tentative.time }}
Valitse aika
Viikolle ei ole vapaita aikoja
Takaisin
Aloita kysely
Kyselylomake

{{ details.serviceDepartment }}, {{ details.place }}

{{ details.staffMember.name }}
Varaamasi aika:
{{ details.dateTime }}

Ladataan ...

Seuraavaksi pyydämme sinua täyttämään lyhyen kyselylomakkeen jolla pyrimme kartoittamaan mieltymyksiäsi ja tyyliäsi jo etukäteen. Täten säästämme paljon aikaa itse tapaamisessa! Täytä kyselyn tiedot mahdollisimman tarkkaan. Kyselyn linkki tulee myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit täydentää kyselyn tietoja tarvittaessa.

Aloita kysely
Edellinen Seuraava