Kosmetiikkapalvelut

Onnistuminen näkyy kasvoilta

Ammattitaitoiset kosmetiikkaneuvojamme eivät vain auta löytämään juuri sinun ihollesi ja tarpeisiisi sopivat tuotteet, he myös opastavat niiden käytössä, ja miettivät, kuinka ennaltaehkäistä kauneuspulmat myös tulevaisuudessa. Voit varata ajan erimittaisiin opastuksiin omien tarpeidesi mukaan. Meiltä saat lisäksi myös ammattilaistasoiset meikit niin arkeen kuin juhlaan! Yllätä läheisesi ihanasti – kaikki kosmetiikkapalvelumme sopivat erinomaisesti myös lahjoiksi! Tiedustele lahjakorttia tavaratalojemme kosmetiikkaosastolta.

Tavaratalon omat kosmetiikkaneuvojat antavat henkilökohtaista opastusta tuotevalinnoissa, ihonhoitoon liittyvissä asioissa ja meikkaamisessa. Kosmetiikkaneuvojan tapaamisajan pituus vaihtelee riippuen valitusta palvelusta.

Tervetuloa Beauty Studioon

Helsingin keskustan tavaratalon kosmetiikkaosastolta löydät nyt uuden Beauty Studion, jossa kosmetiikkaneuvojamme tekevät arki- ja juhlameikkejä sekä opastavat juuri sinulle sopivien meikki- ja ihonhoitotuotteiden valinnassa. Palveluiden hinnat löydät ajanvarauksen yhteydestä.  Varaa oma aikasi Beauty Studion kosmetiikkaneuvojalle valitsemalla tavarataloksi Helsingin keskusta.
Puh. 046-8761350

HINNASTO:

Meikki 60 €
Häämeikki (sis. koemeikin) 120 €
Ripsitupsut (meikin yhteydessä) 12 €
Kulmien muotoilu 12 €
Meikkineuvonta 70 €
Ihonhoitoneuvonta 70 €
Meikkipussin päivitys 30 €

 

Arki- tai juhlameikki 60 €

Haluatko näyttää parhaimmalta omalta itseltäsi juhlapäivänä, valokuvassa, illanvietoissa tai ihan vain arkena? Tervetuloa meikkaukseen, jossa sinulle luodaan sinun näköinen, pysyvä ja kaunis meikki tilanteeseen kuin tilanteeseen. Palvelun hinta on 60 € tai veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 100 eurolla. Ripsitupsut meikin yhteydessä 12 €.

Varaa aika arki- tai juhlameikkaukseen

 

Häämeikki (sis. koemeikin) 120 €

Häämeikin koemeikissä suunnitellaan ja sovitetaan värit ja meikin yleisilme hääpäivää varten, kokeillaan tuotteiden sopivuutta ja pysyvyyttä, jotta hääpäivänä meikki on niin täydellinen kuin se vain voi olla. Hääpäivänä sitten luodaan kestävä ja sinun toiveidesi mukainen meikki, jossa hyödynnetään koemeikin yhteydessä löytyneitä tuotteita ja tyyliä. Kaunis meikki kruunaa kauniin morsiamen. Palvelun hinta 40 € (koemeikki) ja 80 € (häämeikki), yhteensä 120 €.

Varaa aika koemeikkiin

 

Kulmien muotoilu 12 €

Luodaan juuri sinulle täydellinen kulmakarvojen muoto, jota on jatkossa helppo myös itse ylläpitää. Kulmat muotoillaan pinseteillä ja täydennetään meikillä tarvittaessa. Palvelun hinta on 12 € tai veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 50 eurolla.

Varaa aika kulmien muotoiluun

 

Meikkausneuvonta 50 €

Meikkausneuvonnassa saat uusia vinkkejä joko arkiseen meikkaamiseen tai juhlameikkiin, sinun toiveidesi mukaan. Oletko aina halunnut tietää miten silmät meikataan smokey eye –tyyliin tai miten kirkas huulipuna saadaan pysymään mahdollisimman pitkään? Meikkausneuvonnassa käymme läpi sinulle sopivia värivaihtoehtoja, erilaisia tyylejä ja tekniikoita ja tietenkin tuotteet valitaan juuri sinun tarpeisiin ja rutiineihin sopiviksi. Palvelun hinta on 50 € tai veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 100 eurolla.

Varaa aika meikkausneuvontaan

 

Ihonhoitoneuvonta 50 €

Ihonhoitoneuvonnassa käydään läpi sinun ihosi tarpeet ja ongelmapaikat, etsitään ratkaisuja kyseisiin ongelmiin ja pyritään luomaan uusia rutiineja, joista on helppo pitää kiinni kiireisessä arjessakin. Opi, mitä täytyy ottaa huomioon hoitotuotteiden valinnassa ja miksi mitäkin tuotetta käytetään ja miten ihosi voisi hyötyä uusista rutiineista. Säännöllinen, ihotyypin mukainen ihon kotihoito on paras tapa ylläpitää ihon nuorekkuutta ja heleyttä, tule siis hakemaan oikeat tuotteet ja neuvot juuri sinun ihollesi. Palvelun hinta on 50 € tai veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 100 eurolla.

Varaa aika ihonhoitoneuvontaan

 

Meikkipussin päivitys 30 €

Haluaisitko löytää täydellisen meikkivoiteen päivittäiseen käyttöön, uuden huulipunan juuri siihen tiettyyn juhla-asuun tai kaipaatko kenties apua meikkisiveltimien valinnassa vai etkö meinaa löytää sinulle sopivaa silmänympärysvoidetta? Meikkipussin päivitys on täsmävastaus tärkeimpään kauneuspulmaasi, oli se sitten millainen tahansa. Kerro, mitä etsit meikkipussiisi tai peilikaappiisi – kosmetiikkaneuvoja etsii sinulle oikeat tuotteet ja neuvoo niiden käytössä. Palvelun hinta on 30 € tai veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 100 eurolla.

Varaa aika meikkipussin päivitykseen

 

Ihonhoito- ja meikkausneuvonta nuorille 30 €

Kosmetiikkaneuvojamme antavat helpot niksit ihonhoitoon ja meikkaukseen nuorille, jotka ovat vasta aloittamassa matkaansa kauneustuotteiden maailmassa. Opi, mitä täytyy ottaa huomioon hoitotuotteiden valinnassa ja mitkä tuotteet voisivat sopia juuri sinun ihollesi parhaiten ja  miten tuotteita käytetään. Kosmetiikkaneuvojalta saat myös apua ensimmäisten meikkituotteiden valinnassa ja käytössä. Suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan meikkityylin, josta on helppo aloittaa meikkaamiseen tutustuminen. Palvelun hinta on 30 € tai veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 100 eurolla.

Varaa aika ihonhoito- ja meikkausneuvontaan nuorille

 

Ihonhoitoneuvonta nuorille 30 €

Kosmetiikkaneuvojamme antavat helpot niksit ihonhoitoon nuorille, jotka ovat vasta aloittamassa matkaansa ihonhoidon maailmassa. Opi, mitä täytyy ottaa huomioon tuotteiden valinnassa, mitkä tuotteet voisivat sopia juuri sinun ihollesi parhaiten ja miksi mitäkin tuotetta käytetään. Palvelussa haetaan juuri sinulle parhaiten sopivat rutiinit ihonhoitoon, joita on helppo täydentää ja laajentaa vuosien karttuessa ja tarpeiden muuttuessa. Palvelun hinta on 30€ tai veloitukseton, kun ostat kosmetiikkatuotteita yli 100 eurolla.

Varaa aika ihonhoitoneuvontaan nuorille

Ajanvaraus
{{ reservation.names.storeLocation }}: {{ reservation.names.serviceDepartment }} – {{ reservation.names.serviceType }}
{{ reservation.details.staffMember.name }}, {{ tentative.date }} {{ tentative.time }}
Valitse aika
Viikolle ei ole vapaita aikoja
Takaisin
Kiitos varauksesta
Kyselylomake

{{ details.serviceDepartment }}, {{ details.place }}

{{ details.staffMember.name }}
Varaamasi aika:
{{ details.dateTime }}

Ladataan ...

Seuraavaksi pyydämme sinua täyttämään lyhyen kyselylomakkeen jolla pyrimme kartoittamaan mieltymyksiäsi ja tyyliäsi jo etukäteen. Täten säästämme paljon aikaa itse tapaamisessa! Täytä kyselyn tiedot mahdollisimman tarkkaan. Kyselyn linkki tulee myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit täydentää kyselyn tietoja tarvittaessa.

Aloita kysely
Edellinen Seuraava