Syksyn muoti

Muotivuosi vaihtuu syksyllä. Trendikkäitä yksityiskohtia ovat esimerkiksi leiskuvat värit, pörröiset takit ja neuleiden laaja kirjo. Upea takki, värikäs mekko tai laukku, joka nostaa asusi tavanomaisen yläpuolelle, ovat tämän muotisyksyn tärkeitä hankintoja.

Muotivuosi vaihtuu
Alusasunäytös

Alusasunäytös

Lauantaina 23.9. juhlistamme Helsingin keskustan tavaratalon uutta naisten alusvaateosastoa alusvaatemuotinäytöksillä klo 13, 14 ja 15.

Lue lisää

Muotinäytös

Koe syksyn muoti

Katso video A/W 2017 Fashion Show -muotinäytöksestä, joka järjestettiin Helsingin keskustan tavaratalossa keskiviikkona 13.9.

Katso YouTubesta

Syystrendien kolmen suora

Stockmannin syksyn muotinäytöksen stailisti Sofia Oksanen kertoo kauden trendien päälinjat. Näistä aineksista rakentui myös muotinäytös.

Lue artikkeli

Stockmann Magazine ja Shopping guide

Uusi, upea Stockmann Magazine on täynnä uutuustuotteita, pukeutumisvinkkejä ja paljon muuta. Selaa lehteä täällä, tutustu tuotteisiin tarkemmin ja tee syksyn parhaat ostokset!

Lue lehteä

Nämä ovat syksyn muodikkaimmat takit

Takki on syksyn tärkein hankintasi. Poimimme näytöslavoilta kolme takkityyliä, joista puhutaan juuri nyt.

Syksyn takit

Mies, löytyykö kaapistasi jo nämä klassikot?

Valitsimme viisi modernia klassikkotuotetta, joihin kannattaa panostaa juuri nyt.

Syksyn takit

Mies muodin takana

Stockmannin muodin valikoimapäällikkö Iiro Kourujärvi miettii työkseen, millaisia vaatteita suomalaiset haluavat. Nyt hän kertoo, mitkä isot trendit vaikuttavat ostopäätöksiin tulevina vuosina.

Lue artikkeli

Tulevaisuuden tapa shoppailla

Tommy Hilfigerin #Tommy Now -shoppailukonsepti vie sinut muotinäytöksen eturiviin.

Lue artikkeli

Tässä on syysmuodin tärkein trendi

Näin päivität tyylisi uuteen sesonkiin. Tarvitset vain kolme asiaa.

Lue artikkeli

Vihdoinkin väriä

Väritä vaatekaappisi kirkkaalla punaisella, syvällä petroolinsinisellä ja kunnon keltaisella. Syksyn muoti on värikkäämpää kuin koskaan. Rakenna asu yhden sävyn ympärille tai kokeile kokonaan uutta väripalettia.

Rakastu syysmuotiin

Suomessa suunniteltua

Stockmannin omalla Designstudiolla suunnitellut vaate-, asuste- ja kodintuotemerkit saivat huhtikuussa Design from Finland -tunnuksen korkeatasoisesta kotimaisesta osaamisesta ja laadukkaasta suunnittelusta.

Lue lisää

Aina tyylikkäänä

Syksyn miesten tyylissä on kyse ajattomista vaatteista ja iättömästä muodista. Takkien leikkaukset ryhdistävät asun. Laadukkaat nauhakengät ikääntyvät kauniisti. Neuleet täydentävät kokonaisuuden.

Tutustu ja tilaa

Joka sään pelastajat

Takki on syksyn tärkein hankintasi. Erotu mustien turvatakkien seasta hienostuneella värillä, pörröisellä pinnalla tai vahvalla siluetilla. Valitse laadukasta villakangasta tai ihanan kevyttä ja lämmittävää untuvaa, ja täydennä asukokonaisuutesi laadukkaalla neuleella ja lämmittävillä asusteilla.

Tilaa säähän sopivaa

Lue tyylikirjailija Jani Niipolan vinkit puvun ostoon

Jokainen mies näyttää paremmalta puku päällä. Millainen on muodikkain puku tänä syksynä? Lue muotivaikuttajan parhaat pukuvinkit!

Lue artikkeli

Nuorison syysklassikot

Syksyn klassikkotakki on kaiken ikäisille ja kaikkien asusteiden kanssa sopiva parka. Nuoriso yhdistelee parkatakkiin miniversiot aikuisten suosikkiasusteista.

Lue lisää

Tässä on syksyn muodikkain väriyhdistelmä

Yllättävä väripari hurmaa nyt pukeutumisessa, meikissä ja sisustuksessa.

Lue artikkeli