Naisten Muoti  — 4.7.2017

TÄYDELLISEN LOMATYYLIN ABC

Raikas ja toimiva lomatyyli syntyy yhdistelemällä luonnonmateriaaleja ja neutraaleja värisävyjä kirkkaisiin väreihin ja printteihin. Näyttäviä asusteita unohtamatta.

Älä tuhlaa lomaasi asuvalintojen murehtimiseen. Kun lomapuvustosi koostuu lähinnä yksivärisistä ja neutraaleista vaatteista, voit yhdistellä muutamasta vaatekappaleesta useita eri asukokonaisuuksia. Asusteilla on helppo muunnella perustyyliä tilanteesta ja vuorokauden ajasta toiseen.

Luonnonkuidut, kuten pellava, puuvilla ja silkki toimivat niin helteellä kuin illan viilentyessäkin. Luonnonmateriaalit ovat siistin näköisiä silittämättöminäkin ja sopivat siksi hyvin myös matkavaatteiksi.

Huolettoman tyylikäs ja muodikas asuvalinta klassisen kesämekon rinnalla ovat valkoiset farkut tai pyjamahousut. Voit pukea ne päivällä t-paidan ja sandaalien kanssa lounaalle tai kaupunkikierrokselle. Illalla valkoinen alaosa näyttää juhlavalta hihattoman topin ja korollisten sandaalien kanssa.
Rakenna raikas ja moderni lomatyyli parin perusvärin ympärille. Denim-sininen ja valkoinen toimivat hyvinä taustaväreinä ripaukselle pinkkiä, vihreää tai keltaista. Värikkäät ja kuviolliset asusteet ovat helppo tapa päivittää ilmettä. Huivit, aurinkolasit ja isot, näyttävät korut antavat kokonaisuudelle ripauksen Cote d’Azurin glamouria. Viimeistele kokonaisuus klassisella, leveällä olkihatulla, joka on sekä näyttävä asuste että suojaa paahtavalta auringolta.

OSTA LOMATYYLIN UUTUUKSIA.

SAMSONITE matkalaukku 229,- vain tavaratalosta.
RIP CURL Del Sol -maksimekko 84,99
A+MORE hattu 24,90
SELECTED espadrillot 69,99 vain tavaratalosta.
COMMA bombertakki 99,99 vain tavaratalosta.
VILA ViPal-pusero 29,99
RIP CURL Eclipse-bikinit 69,99
VILA ViWoodstock-mekko 64,99
ESPRIT farkkushortsit 39,99 vain tavaratalosta.
A+MORE nahkalompakko 39,90
A+MORE aurinkolasit 9,90
BEATS EP On -Air kuulokkeet 99,- vain tavaratalosta.
MOROCCANOIL matkapakkaus 62,- vain Helsingin keskustan tavaratalosta.
Biotherm Eau Pue EdT -vartalotuoksu 53,-
DÉCLEOR aurinkovoide 47,50 vain tavaratalosta.
CLARINS aurinkosuojavoide 31,90

Seuraava artikkeli