Naisten Muoti  — 10.4.2018

Tässä ovat kevätmuodin halutuimmat asusteet

Päivitä tyylisi kevätsesonkiin yhdellä uudella asusteella. Tee rohkea valinta ja kokeile kutistettua käsilaukkua tai kissamaisia pokia.

SE ON MINI

Muotitalot hakivat inspiraation kevään laukkuihin omista ikonisista malleistaan, leikittelivät niiden väreillä ja kutistivat sitten minikokoon. Lopputuloksesta syntyi uusi it-malli, parikymmentä senttiä leveä miniatyyrilaukku. Se on täydellinen välikoko: tilavampi kuin juhla-clutch mutta pienempi kuin työlaukku.

 

FILMITÄHDEN LASIT
Filmitähtien rakastama kissamainen aurinkolasimalli on pysynyt muodissa 1950-luvulta saakka. Se ei ole sattumaa, koska teräväkulmainen kissamalli kohottaa tehokkaasti ilmettä ja lisää tyyliin annoksen glamouria. Retroile muovisankaisilla Lolita-laseilla tai heittäydy futuristiseksi metallikehyksisillä peililaseilla.

PUNOTUT POHJAT
Espadrillot nousivat ensimmäisen kerran muotiin jo 1960-luvulla, kun Yves Saint Laurent teki niistä kiilakorollisen version. Tänä keväänä punottuja pohjia löytyy jokaisen suuntaa näyttävän muotitalon mallistosta ja malleissa on ennätysmäärä valinnanvaraa. Jos etsit mukavia korkokenkiä, testaa paksuja platform-pohjia. Jos taas olet tennarien ystävä, hanki matalat espadrillot nahkapintaisina.

Seuraava artikkeli