Naisten Muoti  — 11.7.2017

SINISTÄ HORISONTISSA

Vahvat sinisen sävyt ovat muodikas valinta asukokonaisuuteen ja sisustukseen. Katso vinkkimme kesän valloittavimpaan väritrendiin.

MINNA PARIKKA Suomi 100 -pupusneakerit 290,- Yksinoikeudella Stockmannilta! Tulossa myyntiin heinäkuun lopussa.

Sukella siniseen

Trendikäs syvä sininen näkyy nyt muodin ja sisustuksen yksityiskohdissa. Voimakas sininen näyttää erityisen herkulliselta erilaisissa asusteissa ja se on loistava tehosteväri. Näyttävä sininen laukku tai kengät toimivat hyvin asun katseenvangitsijana.
Intensiivinen sininen näkyy nyt myös meikissä, joten kokeile rohkeasti sinistä silmämeikissä tai kynsissä. Korvaa smokey eye -meikissä musta luomiväri sähkönsinisellä tai viimeistele rento farkkutyyli sinisellä kynsilakalla. Miesten kesätyyli muuntuu sopivan siniseksi syvän sinisellä lippiksellä, sandaaleilla tai klassisella pikeepaidalla.

 

ANERKJENDT Rayne-neule 49,90
TOMMY HILFIGER housut 129,- vain tavaratalosta.
LACOSTE tennarit 199,-

TOMMY HILFIGER housut 139,- vain tavaratalosta.
BURBERRY Lobelia-paita 459,- vain tavaratalosta.

TEE TYYLI

SISUSTA SINISELLÄ

Voimakas sininen on sisustuksen superväri juuri nyt. Sisustus saa modernin ilmeen, kun valitset puhtaan ja voimakkaan sävyn. Raikas sininen sopii erinomaisesti luonnonmateriaalien, erilaisten puupintojen ja rottingin kanssa. Jos tarvitset vielä totuttelua kirkkaaseen sinisen sävyyn, valitse tummempi sininen – sekin on juuri nyt trendikäs.

Tuo supersinisen pilkahduksia kotiisi sisustustyynyillä, astioilla ja koriste-esineillä. Jos kaipaat lisää dramatiikkaa, valitse siniset tuolit tai näyttävä valaisin.

TEE TYYLI

Seuraava artikkeli