Naisten Muoti  — 15.6.2017

SATOI TAI PAISTOI – FESTAROI TYYLILLÄ

Kesän festivaalikausi on jo hyvässä vauhdissa. Hippitunikat seitinohuissa materiaaleissa, farkkukangas ja shortsihaalarit ovat festarityylin klassikkoja. Oikeat asusteet suojaavat nopeilta säämuutoksilta ja tekevät kokonaisuudesta persoonallisen näköisen.

Kesän musiikkifestivaalit ovat tilaisuus nähdä ja tulla nähdyksi. Olitpa sitten menossa fiilistelemään kaupunkifestivaalia tai nautiskelemaan perinteisemmästä festivaaliympäristöstä, oikea asu kruunaa tilaisuuden. Tärkeää festarimuodissa on mukavuus ja monikäyttöisyys. Asun tulee toimia aamusta iltaan, satoi tai paistoi.

Deniminsininen farkku on yksi festarimuodin klassikoista. Se kestää kovaakin menoa, sopii säähän kuin säähän ja antaa tyylille aina ripauksen huoletonta rock’n rollia. Kesämuoti tarjoaa laajan valikoiman farkkua paidoissa, shortseissa, mekoissa ja haalareissa. Farkkukangasta löytyy eri vahvuisena, revittynä ja kirjailtuna, ja valittavana on sävyjä vaaleasta farkusta yönsiniseen.

Trendikkään boheemit hippipuserot ja tunikat antavat festarityylille Woodstock-henkistä uskottavuutta. Keveät materiaalit tuntuvat hyvältä päällä koko päivän ja pitkät hihat suojaavat illan viileydeltä. Valitse kirjailtu tai pitsillä ja hapsuilla koristeltu tunika, etkä tarvitse koruja lainkaan.

ONLY paita 23,90 (29,99) kesäkuun kanta-asiakasetu.
ESPRIT farkkushortsit 39,99 vain tavaratalosta.
HUNTER kumisaappaat 149,-

Seuraava artikkeli