Naisten Muoti  — 7.7.2017

Ripaus glitteriä

Supertrendikäs lisää säihkettä glitterillä nyt myös arkityyliinsä. Lue vinkit, kuinka kimallat tyylikkäästi.

GLITTERIÄ ASUSTEISSA

Glitterinhohtoiset asusteet ovat muodikas ja helppo tapa lisätä simppeliin tyyliin ripaus lisää säihkettä. Valkoisen paitapuseron ja kuluneiden farkkujen yhdistelmä on heti vähän chicimpi, kun yhdistät niihin glitter-sandaalit tai kimaltelevan kirjekuorilaukun. Kimaltelevat asusteet sopivat hyvin yhteen etenkin viileiden pastellin ja valkoisen sävyjen kanssa. Pidä muu asukokonaisuus pelkistettynä ja runsaat printit minimissä, jotta glitter pääsee oikeuksiinsa.

Illalla glitter-asusteet antavat mustalle asukokonaisuudelle annoksen glamouria. Jos haluat lisätä asuusi vain ripauksen glitteriä, pue jalkaasi glitterkorkoiset kengät, nappaa kainaloon kimaltava kirjekuorilaukku tai pue puhelimesi päälle säihkyvä suojakuori.

 

TEE TYYLI

KIMALLUSTA SILMÄKULMASSA

Lisää meikkiisi hopean, kullan ja jalokivivärien kimallusta metallinhohtoisilla silmänrajauskynillä. Ohut, ripsien tyveen vedetty nestemäinen glitter-rajaus on helppo ja elegantti silmämeikki. Jos kimaltava silmämeikki tuntuu vieraalta, levitä huuliin glitter-huulikiiltoa – sipaise sitä kevyesti lempipunasi päälle. Myös kynsilakat ovat helppo tapa leikitellä glitterillä.

 

TEE TYYLI

Seuraava artikkeli