Naisten Muoti  — 17.10.2016

Pukeutumisen kotimaiset luottokumppanit

Muodin klassikkomerkit tunnetaan korkeasta laadustaan ja täydellisestä käyttömukavuudestaan. Esittelemme neljä kotimaista kärkibrändiä, joiden valikoima elää aina ajan hermolla.

andiata pitsipaita

1. Andiata – nautinnollista bisnespukeutumista

Tarja Rantasen perustama Andiata tunnetaan meillä ja maailmalla bisnespukeutumisen tinkimättömänä huippubrändinä. Andiatan ajattomat mallistot istuvat täydellisesti skandinaaviselle naiselle ja niitä voi yhdistellä loputtomasti. On jakkupukuja ja Andiatan jakkupukuja – ihastu vaikka näihin:

2. Nanso – Agency Leroy uudisti brändin

Tänä vuonna 95 vuotta täyttävä Nanso on kasvanut vuosikymmenten saatossa teollisuustalosta tyylikkääksi bränditaloksi ja yhdeksi Suomen suurimmista vaateteollisuusyrityksistä. Nanso tähtää voimakkaasti kansainvälisille markkinoille ja sen vahva trikoo-osaaminen, neuleet ja uudet kangastuotteet kiinnostavat meillä ja maailmalla. Uusi Nanso on täällä – tule tutustumaan ja uudistu syksyyn!

Nanso tavarataloista.

marimekon kukkapaita

3. Marimekko – juurevaa suomalaisuutta

Jokaisen suomalaisen tuntema Marimekko uudistuu ja elää tässä ajassa. Valikoimassa on korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko perustettiin vuonna 1951, uniikit painokankaat ja värit antoivat yritykselle vahvan identiteetin, joka kantaa edelleen. Marimekko-tuotteita myydään 40 maassa ja myymälöitä on yli 150. Tutustu syksyn Marimekko-uutuuksiin:

ril's nina kurkinen

4. Ril´s on selkeiden linjojen mestari

Ritva-Liisa Pohjolaisen perustama, palkittu Ril´s on erikoistunut selkeälinjaisiin ja ajattomiin vaatteisiin. Ril’s käsittää kokonaisen vaatetuskonseptin nykyaikaiselle naiselle. Mallistoista löytyy kokonaisvaltaisen pukeutumisen koko kirjo: arkeen ja juhlaan.

Ril’s tavarataloista.

Valikoimaamme kuuluu myös paljon muita kotimaisia huippubrändejä.

Verkkokaupan valikoiman löydät täältä >>

Seuraava artikkeli