Naisten Muoti  — 21.4.2017

On Cloudflow – kengät, joilla liidät kuin pilvellä

Askella pehmeästi, ponnista voimalla – On:in Cloudflow-juoksukengän patentoitu CloudTec®-teknologia yhdistää pehmeän juoksukengän ja ohuen, nopeaan juoksuun tarkoitetun kengän edut.

 Cloudflow on sveitsiläisen On:in kevään uutuus, joka on jo ehtinyt napsia palkintoja alan messuilla. Viimeisimpänä juoksukenkä sai ISPO:ssa ”Best Performance Running Show 2017 ”-palkinnon. On:in kengät ovat suosittuja myös huippu-urheilijoiden keskuudessa.

 

Kevyt ja responsiivinen kenkä sopii juoksijalle, joka haluaa juosta kovilla alustoilla kevyesti ja tunnokkaasti. Asfaltilla kenkä imitoi pehmeällä alustalla paljain jaloin juoksemista.

 

Pohjan Cloud-tyynyjen ansiosta askel laskeutuu aina pehmeästi ja palauttaa energiaa räjähtävään askeleeseen. Kenkien nerokas CloudTec®-pohja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

 

Miten se toimii?

 

Kengän pohjassa on 18 Cloud-tyynyä, jotka on tehty kevyestä ZeroGravity-materiaalista.

 

Kun jalka laskeutuu maahan, CloudTec®-pohjan joustavat tyynyt ottavat iskun vastaan sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kun paino on siirtynyt askeleen ottavalle jalalle, CloudTec®-pohjan tyynyt lukkiutuvat paikoilleen. Tällöin pohja antaa tukevan alustan ponnistukseen ja mahdollistaa räjähtävän lähdön.

 

Juoksuteho paranee, kun vaimennus kohdistuu vain alastuloon, ei lähtöön. Näin kenkä myös kannustaa jalkaa luonnolliseen rullaukseen sekä löytämään askellukseen hyvän flown ja rytmin.

 

Kaikissa On-juoksukengissä on lisäksi patentoitu Speedboard-välipohja, joka on herkkä ja tehokkaasti reagoiva.

 

Speedboardin ja Cloud-tyynyjen yhteisvaikutuksesta askel rullaa pehmeästi, mikä vaimentaa jaloille kohdistuvaa painetta ja pienentää rasitusvammojen riskiä. On-juoksukengät sopivat näin ollen erinomaisesti myös selkäongelmaisille ja nivelvaivaisille.

 

Cloudflow on erittäin kevyt: miesten kenkä painaa 220 grammaa ja naisten 190 grammaa. Kannan ja päkiän välinen korkeusero on 6 millimetriä.

 

Sukkamainen sisäosa lisää mukavuutta, pintakangas tukee ja joustaa oikeissa kohdissa ja antimikrobikäsittely pitää kengät raikkaana.

Tutustu myös muihin On-kenkiin verkkokaupassamme.

 

Mikä on On?

On on sveitsiläinen vuonna 2010 perustettu urheiluyritys. Sen tavoite on tehdä juoksemisesta yksinkertaisesti hauskaa. Tavoitetta vievät eteenpäin tiimi liikuntatieteilijöitä ja juoksuintoilijoita ja heitä johtaa Olivier Bernhard, kolminkertainen maailmanmestari ja kuusinkertainen Ironman-voittaja. Tieteellinen tutkimus ja urheilijoiden kokemukset osoittavat, että Oneilla juostaan nopeammin ja palautuminen on nopeampaa kuin muilla juoksukengillä.

 

Katso On:in Cloud-kenkien video:

Lähde: On /Pyka  Oy

Seuraava artikkeli