Naisten Muoti  — 20.4.2017

Nyt tavarataloista parhaat löydöt kevätauringon alla!

Naisten, miesten ja lasten muotia ja asusteita sekä urheilua, kodinsisustusta, kodinkoneita ja kosmetiikkaa –40 % tavarataloissa. Kaikissa tavarataloissa nyt häikäisevä kattaus sesongin merkkilöytöjä, tule tekemään omat edulliset löytösi!

Season Salesta löydät esimerkiksi naisille trendikkäät takit kevätsäihin ja monikäyttöiset neuleet. Nyt kannattaa myös päivittää alusvaatteet arkeen ja kevään juhla-asun alle. Muodin lisäksi valikoimissa on kiinnostavia asusteita ja laukkuja. Nyt edullisia nahkalaukkuja esimerkiksi Coccinellelta ja A+morelta.

Miehet löytävät tavarataloista kiinnostavan kattauksen muotia, kuten Polo Ralph Laurenin ja muiden huippumerkkien kauluspaitoja sekä siistejä neuleita ja aina tarpeellisia t-paitoja. Miehille on tarjolla myös kiinnostavia kenkälöytöjä, nilkkureita ja tennareita.

Lapsiperheiden kannattaa katsastaa lastenosastolta erityisesti veden- ja tuulenpitävät takit ulkoleikkeihin sekä vettähylkivät Gore-Tex-kengät. Sekä tytöille että pojille löytyy mieleisiä trikoo- ja t-paitoja sekä neuleita. Taaperoiden ja lasten lisäksi Season Salen valikoimasta löytyy mieleistä myös nuorille, esimerkiksi nuorten suosimia rentoja collegeja.

Urheiluosastolta –40 % alennuksella on mukavasti erilaisia suojaavia ja hengittäviä ulkoiluvaatteita juoksuun, retkeilyyn ja muuhun ulkoiluun. Lisäksi kerrastoja ja sporttisia asusteita ulkoliikuntaan sekä treenipaitoja ja trikoita esimerkiksi värikkäältä Kari Traalta.

Kodin osastolta löytyy edullisesti kodin pienkoneita, kuten tehosekoittimia sekä laitteita kauneuteen ja hyvinvointiin. Kodin alueella löytöjä myös kodinsisutukseen ja kattaukseen, kuten erilaisia valaisimia, kattaustarvikkeita juhlapöytään tai keittiön ilmeen uudistavia kodintekstiilejä.

Kosmetiikkaosaston Season Sale tarjoaa kiinnostavia ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksuja ja kampaamotuotteita kevätlookiin.

Seuraava artikkeli