Naisten Muoti  — 25.7.2016

Modernin tuhkimon kesäkengät

Tämän kesän muodikkain kenkämalli on modernin twistin saanut puukenkä tai rennon mukava espadrillo. Satsaa erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin, sillä näitä malleja tulet taatusti rakastamaan vielä vuosikaudet. Oletko valmis tapaamaan seuraavat lempikenkäsi?

Nostalgian kaipuuseen puukkarit

Kun skandinaavinen minimalismi yhdistetään käsityöhön ja huippulaatuun, on tuloksena Terhi Pölkin ekologinen kenkämallisto. Suomalaisesta koivusta ja nahasta valmistettuja kenkiä ei tarvitse piilottaa kaappiin!

Ehdottomasti ainakin espadrillot!

Tämän kesän ajankohtaisimmat kengät ovat mukavat ja helposti eri asujen kanssa yhdisteltävät espadrillot, sillä kaikessa simppeliydessään ne voi huoletta laittaa vaikka mekon, shortsien tai farkkujen kanssa. Rentoa ja mukavaa, mikä sen parempaa!

iloa ja väriä kesään!

OTZit viedään käsistä sitä mukaa kun niitä saadaan myyntiin! Eikä ihme, sillä näissä ergonomisissa ja trendikkäissä pellavakengissä on anatomisesti muotoillut pohjalliset, jotka myötäilevät jalan muotoa. Askeltuntuma on luonnollinen ja ihanteellinen paljaallekin jalalle. Hauskannäköiset, värikkäät ja mukavat – täydelliset kesäkengät siis!

Seuraava artikkeli