Naisten Muoti  — 1.6.2017

Laita helmat hulmuamaan perusväreissä

Kesän mekkotrendit tarjoavat käyttökelpoista muotia puhtaissa perusväreissä. Uudista tyylisi monikäyttöisellä mekolla, jolla liitelet vaivattomasti arjesta juhlaan ja pitkälle ensi syksyyn.

MARELLA mekko 239,- vain Helsingin keskustan tavaratalosta.
WHISTLES sandaalit 219,- vain Helsingin keskustan tavaratalosta.

LAUREN mekko 179,- vain tavaratalosta.

Tämän kesän mekot hurmaavat helppokäyttöisyydellään ja muuntuvat sään viiletessä nopeasti syyskelpoisiksi. Sijoita perusväreihin kuten mustaan, valkoiseen, siniseen ja punaiseen. Malleista löytyy lyhyttä A-linjaa, asymmetrisiä helmoja, kimonohihoja ja klassisia paitamekkoja. Lisää tyyliin ja tilaisuuteen sopivat kengät ja olet menovalmis. Illan viiletessä voit heittää harteille nahkarotsin tai pukea päälle suoralinjaisen bleiserin.

Musta, vahvalinjainen mekko toimii pelkistettyjen korkokenkien kanssa niin työpaikalla kuin illanvietossakin, ja muuntuu hetkessä katu-uskottavaksi valkoisten tennareiden kera.

Punainen on tämän kesän hitti ja väritrendi jatkuu myös syksyyn. Kimonohihat antavat A-linjaiselle mekolle ulottuvuutta ja asu toimii mainiosti sekä toimistossa että kesäjuhlissa. Yhdistä asuun neutraalin ihonväriset tai mekon sävyn mukaiset kengät.

Paitamekko on yksi kesän trendien helppokäyttöisimmistä vaatteista ja muuntuu monenlaiseksi asuksi tilanteesta riippuen. Sen voi jättää suoraksi tai korostaa vyötäröä vyöllä. Lisää asuun särmää tolppakorkoisilla kengillä, jotka sopivat myös iltamenoihin.

TARA JARMON mekko 349,- vain Helsingin keskustan tavaratalosta.

TEE TYYLI

Seuraava artikkeli