Naisten Muoti  — 26.6.2017

Kuumat denim-trendit

Kesän farkkutrendeissä on laaja valikoima eri tyylejä moneen makuun. Poimi joukosta mukavat äitifarkut, kulutettua ja tuunattua denimiä tai kenkäsi esiin tuovat lyhytlahkeiset farkut.

ÄITIFARKUT

Äitifarkut, mom jeansit, seurasivat poikaystäväfarkkuja muotibloggarien, somettajien ja toimittajien suosikkityylinä. Mukava ja monelle vartalotyypille sopiva farkkutyyli on ajankohtainen tänäkin kesänä, ja se näyttää hyvältä niin korkokenkien kuin matalammankin sandaalin kanssa.

Äitifarkut korostavat kauniisti vyötäröä, mutta kiinnitä niitä hankkiessa erityistä huomiota siihen, miten farkut istuvat takaa. Leveälahkeinen, alaspäin kapeneva ja korkeavyötäröinen farkkutyyli näyttää hyvältä kun pidät asun yläosan vartalonmyötäisenä tai kätket paidanhelmat farkkujen vyötärön alle. Kääri lahkeita hieman paljastamaan nilkat ja kengät.

KULUTETTU JA TUUNATTU DENIM

Kulutettu denim on tullut jäädäkseen, mutta tällä kaudella modernia klassikkoa tulkitaan uusilla tavoilla. Trenditietoinen pukee ylleen farkut, joissa on rispaantuneet ja viimeistelemättömät lahkeensuut tai ronskisti ylös käärityt lahkeet. Muita pinnalla olevia tyylejä ovat vahvasti haalistunut denim ja farkut, jotka on tuunattu esimerkiksi ompelemalla yhteen kahta eri sävyistä denimiä. Pidä räväkän denimin kanssa muu asu yksinkertaisena ja klassisena. Puhdaslinjainen trenssitakki, simppeli t-paita tai maskuliininen paitapusero sopivat täydellisesti tasapainottamaan kokonaisuutta.

LYHYET LAHKEET

Kesällä on aika paljastaa nilkat. Lyhyet farkunlahkeet antavat tilaisuuden vilauttaa kaunista, auringon päivettämää nilkkaa, ja ne nostavat kengät asukokonaisuuden keskiöön. Valitsit sitten matalat ballerinat, koristeelliset sandaalit tai hulppean korkeat korot, tämä denim-tyyli antaa mahdollisuuden juhlia kesän kenkämuotia.
Alaspäin trumpettimaisesti leveneviä flare-mallisia ja kauttaaltaan leveitä lyhytlahkeisia farkkuja täydentää erinomaisesti näyttävä, värikäs paitapusero tai kuviollinen toppi. Mittasuhteilla voi leikitellä yhdistämällä farkkuihin joko lyhyen jakun tai pitkälinjaisen takin.

Seuraava artikkeli