Naisten Muoti  — 23.11.2016

Näin ostat alusvaatteita lahjaksi

Alusvaatteiden ostaminen lahjaksi vaatii hiukan enemmän vaivannäköä ja rohkeutta, mutta se palkitsee. Näillä vinkeillä ja pienellä taustatyöllä saat lahjasta täysosuman.

Sopivan alusvaatesetin valinnassa pätevät samat säännöt kuin muissakin hyvin henkilökohtaisissa lahjoissa kuten tuoksuissa ja koruissa – ilman kunnon taustatyötä on turha haaveilla menestyksestä. Selvitä minkä tyylisiä alusvaatteita kultasi mieluiten käyttää ja mikä on oikea koko. Jos salapoliisintyökään ei auta, kysy suoraan lahjansaajalta itseltään. Ammattilaisten apuun turvautuminen on myös enemmän kuin sallittua: ammattitaitoinen myyjä osaa tulkita vihjeitä ja auttaa vältäämään pahimmat karikot.

 

Koolla on väliä

 

Alusvaatteiden ostamisen suurin haaste piilee oikean koon löytämisessä. Varsinkin rintaliivien mitoitus saattaa vaihdella brändeittäin, joten mikäli joudut kurkkaamaan koon pesulapusta, kannattaa vähintäänkin pysytellä samassa merkissä.  Suosittujen sporttityylisten alusvaatteiden ostaja pääsee helpommalla, sillä liivit noudattavat normaalia vaatemitoitusta XS-XL.

joulun alusvaatteet

Seksikäs ja sporttinen

Alusvaatteissa myös tyyli ratkaisee. Läpinäkyvien pitsiunelmien rinnalla myös urheilumuodista vaikutteita saaneet retrotyyliset alusvaatteet näyttävät varsin tyrmääviltä ja mikä parasta, tuntuvat äärimmäisen mukavilta käytössä. Näissä malleissa tunnustetaan merkkiä isosti ja näyttävästi.

Pinnan alta löytyy pitsiä

Musta pitsi tai tyrmäävä punainen miellyttävät sekä lahjan saajaa että antajaa. Musta on aina turvallinen valinta, mutta rohkea punainen sopii täydellisesti jouluun.

Ennen alusvaateostoksille lähtemistä kannattaa vielä kysyä itseltään, haluaako antaa lahjaksi jotain tuttua ja turvallista, vai kenties jotain ihan uutta ja rohkeaa. Me naiset kun rakastamme yllätyksiä, ja toivomme salaa myös sitä, että joulupaketin avaaminen todellakin räjäyttää pankin!

 

Lisää naisten alusvaatteita löydät täältä.

Seuraava artikkeli