Naisten Muoti  — 29.2.2016

Klassinen tyyli haltuun

Modernin klassinen tyyli ja elämäntapa on täyttä Pariisia! Ystävien kanssa käydään pitkillä lounailla tai siemaistaan espressot shoppailun lomassa. Tyylin kulmakivi on beige trenssitakki, joka yhdistetään ketjuolkaimelliseen laukkuun ja korkeisiin korkoihin.

pariisityyli testialt

Pakko saada: Trenssi

Pariisittaren tunnistaa beigestä trenssitakista, jonka ajaton malli sopii eri vartalotyypeille. Rennosti solmittu vyö korostaa naisellista vyötäröä. Kevään trendikkäin versio klassisesta trenssistä on vyöllä kiinnitettävää ja väljää aamutakkimallia. Kumpi istuu omaan tyyliisi paremmin?

Raitapaita ja sikarilahkeiset housut

Raikas raitapaita piristää lookia ja tekee nuorekkaan vaikutelman. Tummansini-valkoraidallinen on se klassisin vaihtoehto, joka ei koskaan mene pois muodista. Kevään naisellisimmassa housumallissa on nilkkoihin kapenevat lahkeet ja korkea vyötärö. Sikarilahkeisten housujen helppous piilee niiden monipuolisuudessa, sillä yhdistät ne yhtä sujuvasti valkoisiin tennareihin tai korkeisiin nilkkureihin.

Supernaisellinen mekko

Jokainen nainen tarvitsee vähintään yhden supernaisellisen mekon. Naisellisuus korostuu vyötäröä korostavassa leikkauksessa sekä liehuvassa ja polvimittaan ulottuvassa helmassa. Helman pituus imartelee säärtä, mikäli yhdistät lookiin korkeat ja sirot korot.

 

Korkeat korot ja punaista huulipunaa

Vaikka mieli tekisi, älä koskaan valitse kenkiä pelkästään mukavuuden perusteella. Kapea korko antaa siron vaikutelman ja paksu platform-pohja saa korkeammatkin korot tuntumaan mukavilta jaloissa. Korkojen lisäksi klassisen naiselliseen tyyliin kuuluu kirkkaanpunainen huulipuna, jonka täydellinen punaisen sävy viestii rohkeudesta ja houkuttelee suudelmaan.

Seuraava artikkeli