Naisten Muoti  — 22.2.2017

jokapaikantakki

Pyörillään lentävät hollantilaiset (ja suuren maailman julkimot) ovat tienneet sen pitkään, ja nyt tiedät sinäkin: Laadukas villakangastakki sopii säähän kuin säähän ja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Meidän kannattaisi ottaa oppia hollantilaisista, jotka polkevat joka paikkaan ympäri vuoden – joka säässä. He nimittäin pukevat ylleen mieluummin villakangastakin kuin esimerkiksi superteknologisilla ominaisuuksilla varustetun sporttitakin. Laadukas villakangastakki sopii joka tilanteeseen, ja yllättävää kyllä, useimpiin keleihinkin. Eikä se päällä tule edes kuuma  nopeasti lämpeävinä kevätpäivinäkään, koska se hengittää – toisin kuin esimerkiksi sadetakki. Täydellinen kevätakki siis.

Rennosti gigi hadidin tyyliin

Supermalli Gigi Hadid on esiintynyt useammankin kerran New Yorkin kaduilla kylpytakkimaisessa villakangastakissa, collegehousuissa, ylisuuressa neuleessa ja isoissa, näyttävissä aurinkolaseissa. Tässä yhteydessä voi sanoa (ja seistä sanojensa takana), että jos se sopii supermallille, se sopii varmasti myös sinulle.

Merihenkisesti Olivia Palermon tapaan

Tyylimuusa Olivia Palermo käyttää myös mielellään villakangastakkia, usein kipparityylistä. Olivia yhdistää kipparitakin pillihousuihin – laatutietosena naisena nahkaisiin. Paidaksi tiukkojen housujen kanssa käy löysä neule. Ja jalkoihin tietenkin valkoiset tennarit.

Naisellisesti Eva Longorian malliin

Näyttelijätär Eva Longoria esiintyy aina yhtä naisellisena korkkareissaan ja vartaloa hyväilevissä mekoissaan. Ja kun hän malttaa pukea takin ylleen, on se usein juuri pehmeä ja pörheä villakangastakki.

Seuraava artikkeli