Naisten Muoti  — 2.9.2016

Hetkiä Stockalla: Paula Koivuniemi, shoppailufriikki

Paula Koivuniemi liikkuu Stockalla pari tuntia ennen sulkemisaikaa. Jos satut silloin paikalle, hän saattaa tarkkailla sinua.

”Pari tuntia ennen sulkemisaikaa. Se on lempiaikani Stockalla. Kun muutin vuonna 1976 Helsinkiin, aloin heti käydä täällä – ja lumouduin! Tämä on minulle edelleenkin ainoa tavaratalo Helsingissä. Stockan kanta-asiakaskortti on lompakossani kunniapaikalla, vaikken ehkä muuten mikään kortti-ihminen olekaan.

 

Olen kyllä sellainen shoppailufriikki, että minua voisi käyttää vaikkapa tavaratalojen suunnittelun asiantuntijana. Tavaratalossa pitää saada nauttia! Esteettisyys on kaikkein tärkein juttu. Kun astun sisään Stockalle pimeästä illasta, pääsen heti tietynlaiseen tunnelmaan. Vastassa on valoa, pehmeitä ääniä ja ihanasti sisustettuja osastoja. Toinen kulmakivi on palvelu, siitä olen valmis maksamaan. Kun tarvitsen neuvoa, kysyn myyjältä. Kun myyjä on superhyvä, kehun aina häntä. Eikö olisikin hyvä, jos kehuisimme enemmän toisiamme? Paranisi koko maan ilmapiiri.

paula koivuniemi

Minun Stockani tarkoittaa laatukosmetiikkaa, vaatteita, kenkiä, sisustustarvikkeita ja ruokaa. Ja aina laatua. Halpa tulee kalliiksi, se äidin oppi on jäänyt takaraivooni. Vaatteet ovat työnikin kannalta olennainen juttu. Niitä pitää olla moneen lähtöön konserttityylistä festarifiilikseen. Niinpä assistenttini Laura Vuorinen on myös ahkera Stockan asiakas. Hän ostaa kaiken kosmetiikkani täältä sekä tsekkailee jatkuvasti vaate- ja kenkäosastoa ja tekee löytöjä. Kosmetiikassa Guerlain ja Estée Lauder ovat minun merkkejäni. Teen myös kokeiluja, esimerkiksi tänään ostin Bioeffectin tuotteita.

 

Usein teemme Lauran kanssa niin, että hän menee ensin tekemään täsmäostoksia ja sitten tapaamme ja kiertelemme osastoja ihan muuten vaan. Ostosreissumme lopuksi menemme usein kahville ja minä nautin lempiherkkuni eli voisilmäpullan. Kun olen Stockalla yksin, tuntuu ihanalta sulautua ihmisten puheensorinaan ja vaipua omiin ajatuksiin. Ihmisten tarkkailu on lempipuuhaani ja yksi hyvä syy tulla Stockalle. Ihmiset ovat niin kiinnostavia!”

paula koivuniemi

Kantis, tunnethan etusi?

Oletko First-asiakas, kuten Paula Koivuniemi? Saat:

– Sisustussuunnittelijan palvelut veloituksetta.

– Verkkokaupasta tekemiesi ostosten kuljetuksen postiin veloituksetta.

Katso kaikki kantisedut täältä >>

Paula valitsi suosikkinsa syyskuun kantistuotteista

1. Molton Brown -käsivoide
”Voide tekee käsistä pehmeät, ja valikoimassa on ihania eri tuoksuja.”

2. Talika Eye Therapy Patch -hoitonaamiolaput

”Vähentävät aamuisin väsymyksen merkkejä silmien ympäriltä, ja iho kirkastuu.”
3. Villa Stockmann Baltimore -liinavaatteet

”Näitä liinavaatteita saa vain Stockalta. Ne ovat hyvälaatuisia ja miellyttävän tuntuisia.”

Seuraava artikkeli