Naisten Muoti  — 30.11.2016

Hauskat Happy Socksit – ja 6 muuta värikästä asusteideaa

Värikkäillä sukilla ja asusteilla piristät pukeutumistasi kaikkina vuodenaikoina. Taistele kaamoksen pimeyttä vastaan väreillä!

Värikkäät sukat tuovat pukeutumiseen persoonallista twistiä. Vaikka yleisilme olisi perusvärejä, asuun saa hauskaa jujua kirkkaanvärisillä yksityiskohdilla.

Yhdistä värikkäät, kuvioidut sukat tummien vaatteiden kanssa ja anna sukkien erottua joukosta.

Värikkäiden sukkien valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin: nilkkasukkia, polvisukkia ja sukkahousuja. Räiskyvän kirjavilla sukkahousuilla perinteinen kotelomekkokin saa aivan uuden ilmeen.

happy socks

Happy Socksit löydät naisille, miehille ja lapsille.

Koko valikoima täällä.

Tuo väriä asusteilla

Myös erilaiset huivit ja hansikkaat tuovat toivottua vaihtelua asuvalintoihin. Vaikka talvitakkisi olisi musta, voit yhdistää siihen fiiliksen mukaan erilaisia huiveja ja hanskoja. Esimerkiksi punaiset hanskat ja musta takki ovat lyömätön yhdistelmä.

Huiveilla voi leikkiä sään ja asuvalinnan mukaan. Pakkaspäivään sopii lämmin villa, leudommalla säällä kevyempi huivi voi riittää. Huivin kuvioilla ja väreillä voit vaikuttaa siihen, millaisen vaikutelman itsestäsi annat.

Välillä on mukava olla perusharmaa ja hieman rock, toisinaan naisellisemmat punaisen sävyt, beige, täyteläinen roosa ja herkullinen luumu tai raikas sininen vievät mennessään.

Värikkäitä yllätyksiä lahjapakettiin

Sukatko muka tylsä lahja? Se ei enää pidä paikkaansa. Kuvioidut ja värikkäät sukat, huivit ja hansikkaat ovat loistavia joululahjaideoita hänelle, jolla on jo kaikkea. Sujauta pakettiin sukat rentoon joulunpyhien oleiluun tai arkikäyttöön. Valitse sellaiset sukat, jotka korostavat lahjan saajan persoonallisuutta.

Silkkihuivi on aina yhtä ihana lahja: klassikko, joka kestää vuosia. Sillä ei voi mennä pieleen.

Jos haluat panostaa, ylellisen pehmeää villaa, kashmiria ja nahkaa sekä aitoja että tekoturkiksia on tarjolla useissa väreissä. Lämmin lahja on rakkaudella annettu.

Lisää värikkäitä asusteita löydät tavaratalosta ja täältä.

Seuraava artikkeli