Naisten Muoti  — 7.11.2018

Bloggari Jenni Rotonen täydentää Pupulandia-mallistoaan upeasti

Suositun Pupulandia-blogin Jenni Rotosen mallisto täydentyy nahkalaukkukokoelmalla.

 

Suositun Pupulandia-blogin Jenni Rotonen suunnitteli Stockmannin A+more-asustemallistoon alkusyksystä ilmestyneen neulekokoelman ja nyt mallisto täydentyy nahkalaukkukokoelmalla.

KOKOELMASSA AJATTOMAT JA KORKEALAATUISET TUOTTEET

On ollut todellinen muodin rakastajan unelma päästä kokeilemaan suunnittelijan työtä ja tuntuu, että loikatessani designerin saappaisiin olen saanut mahdollisuuden luoda sellaisia täydellisiä tuotteita, jollaisia olen itse aina toivonut löytäväni kauppojen asusteosastoilta. Minulle täydellinen laukku on kaunis, laadukas, kestävä ja ennen kaikkea käytännöllinen. Olen halunnut luoda juuri sellaisia ajattomia klassikkotuotteita, joiden joukosta moni voisi löytää uuden luottolaukun, sillä inspiraatio kokoelman taustalla on saanut alkunsa nimenomaan oman vaatekaappini kestosuosikeista – paranneltuina versioina vain.

 

 

Kokoelmaan sisältyy kolme laukkua: kätevä shopper-tyylinen laukku, johon mahtuu reilusti tavaraa sekä esimerkiksi läppäri, monenlaiseen käyttötilanteeseen sopiva ja sisältä hämmästyttävän tilava pikkulaukku sekä näpsäkän kokoinen ja monikäyttöinen pussukka, joka toimii tarpeen mukaan niin clutchina kuin meikkipussinakin. Materiaaliksi valikoitui nahka sillä se kestää käyttöä hyvin sekä patinoituu ajan saatossa kauniisti. Uskon itse siihen, että muodissa kaikkein tärkeimmät vastuullisuusteot tehdään jo tuotetta suunnitellessa: ajattomat ja korkealaatuiset tuotteet pitävät pintansa trendien vaihdellessakin.

KLASSIKKOVÄREJÄ SEKÄ HERKULLISTA ORANSSINPUNAISTA ETTÄ MINTUNVIHREÄÄ

Laukkujen väripaletissa nähdään klassista mustaa ja rauhallista luumunpunaista, mutta olen halunnut tarjota jotakin myös rohkeammille pukeutujille, joille laukku saa olla statement-asuste. Niinpä kokoelmassa nähdään klassikkovärien rinnalla herkullista oranssinpunaista sekä mintunvihreää. Värikäs laukku voi antaa hillityllekin tyylille ripauksen särmää. Kannattaa kokeilla yhdistää esimerkiksi erivärinen pikkupussukka shopper-laukkuun: esimerkiksi minttu sopii kauniisti myös oranssinpunaisen tai luumun kanssa. Laukkujen värimaailma sopii myös yhteen aiemmin syksyllä ilmestyneiden neuleasusteiden kanssa.

LÖYDÄ KOKOELMASTA OMA LUOTTOLAUKKU

Halusin suunnitella sellaisia laukkuja, pienimmätkin yksityiskohdat on hiottu loppuun asti ja designissa on huomioitu nimenomaan käytettävyys. Olkahihnat eivät valahda olkapäiltä tai painaudu ikävästi ihoon, laukut ovat helppoja avata ja sulkea sekä niiden sisäosat on suunniteltu niin, että laukusta löytää helposti etsimänsä. Esimerkiksi taskut sekä kahteen osaa jaettu sisäosa helpottavat paitsi tavaroiden järjestyksessä pysymistä, myös auttavat tavaroiden takaisin laittamisessa täyteen laukkuun. Olen todella innoissani kokoelmasta ja kiitollinen Stockmannin design-tiimille siitä, että he luottivat niin vankasti visiooni ja antoivat minulle hyvin vapaat kädet suunnittelutyössä. Toivottavasti moni teistä löytää kokoelmasta itselleen uuden luottolaukun!

 

VALITSE ELEGANTTI LUOTTOLAUKKUSI VIINONPUNAISENA TAI MUSTANA

A + MORE NAHKALAUKKU >>  79,90 

 

 

 

A+more by Pupulandia –neulemalliston pehmeät tuotteet löytyvät täältä >>

 

Seuraava artikkeli