Naisten Muoti  — 6.2.2017

Aika vaihtaa vaatteet

Nykypäivänä vakavasti otettavan bisnesnaisen ei odoteta enää pukeutuvan 1980-luvun voimavaatteeseen eli bleiseriin. Olet uskottava myös pehmeässä ja pörheässä neuletakissa tai asennenahkatakissa eli bikerissa. Näiden vinkkien avulla osaat yhdistää ne oikeisiin vaatteisiin ja asusteisiin.

yhdistä asennetta ja rimpsuja

Vältät söpöilyn, kun yhdistät kukkakuosin tai naisellisen sifonkitopin bikertakkiin. Takin materiaalilla ei ole niin väliä, leikkaus ratkaisee. Kun takissa on riittävästi asennetta, voit huoletta leikitellä rimpsuilla ja röyhelöillä.

Panosta pikkumustaan

Pikkumusta on parhaimmillaan sellainen, jonka voit asustamalla muuttaa bisnesmekosta bilemekoksi. Sen pitää olla yhtä aikaa mukava ja tyylikäs. Mukavaksi mekon tekee elastaani, tyylikkääksi tarkkaan harkitut leikkaukset. Mitä yksinkertaisempi malli, sitä monikäyttöisempi mekko.

 

 

Asusta rohkeasti

Asusteet ovat vähän kuin sohvatyynyt ja verhot sisustuksessa, niillä saat lisättyä väriä muuten hillittyyn ja hallittuun kokonaisuuteesi.

yhdistä kovaa ja pehmeää

Jos olet vilukissa, korvaa jakku pitkällä neuletakilla. Skarppiutta tyylin antaa vastapesty ja silitetty paitapusero ja hyvin istuvat farkut. Särmää taas neuletakin päälle heitetty bikerrotsi. Se ei haittaa vaikka neuletakin helmat hulmuavat bikerin alta. Niin ne tekevät tanskalaisilla siskoillammekin – ja he jos jotkut näyttävät aina tyylikkäiltä.

Seuraava artikkeli