Naisten Muoti  — 3.10.2016

3 kovaa uutuutta: KENDALL + KYLIE, KATE SPADE JA KENZO

Käsilaukkumuodin kolme kovaa koota valtasivat Stockmannin keskustan tavaratalon ja verkkokaupan. Joko olet tutustunut näihin maailmanluokan tähtien suosikkeihin?

1. VALLOITTAVAT KENDALL + KYLIE

Kendall ja Kylie Jenner julkistivat huhtikuussa lanseeravansa Kendall + Kylie -lifestylebrändinsä alla myös oman laukkukokoelman. Elokuussa sisarusten ensimmäinen 18 laukun mallisto saapui maailmalla valikoituihin tavarataloihin, Suomessa Helsingin keskustan Stockmannille ja verkkokauppaan.

”Minusta on ihanaa, että leikittelimme erilaisilla malleilla, minikokoisista suuriin laukkuihin,” sanoo Kylie Jenner.  ”Hyvä käsilaukku on funktionaalinen ja helppo käyttää mutta ei tee kompromissia designista”, kertoo maailman muotiviikkojen catwalkeiltakin tuttu Kendall Jenner.

2. KATE SPADE - SUUNNITELTU TÄYDELLISEKSI

Mademoiselle-lehden muotitoimittaja Kate Spade päätti suunnitella oman täydellisen käsilaukun vuonna 1993. Ensimäinen mallisto sisälsi vain kuusi mallia, joissa hän yhdisteli käytännöllisiä muotoja, uusia materiaaleja ja erilaisia väripaletteja täysin uudella lailla. Mallisto oli menestys – joka jatkuu tänä päivänäkin. Kate Spaden uniikkia tyyliteltyä ja eleganttia tyyliä suosivat maailmalla Pippa Middleton, Taylor Swift ja Halle Berry. Kate Spade on itse todennut: Pukeutumisleikit alkavat kun täytät viisi vuotta, eivätkä ne koskaan oikeastaan pääty”.

3. YLELLINEN ja NUOREKAS KENZO

Kenzo Takadan 1970 perustama Kenzo-merkki tunnetaan ylellisestä maailmanluokan tyylistä ja rikkaasta historiasta. Vuonna 2012 design-vetovastuun ottaneet suunnittelijat Humberto Leon ja Carol Lim ovat kuitenkin tuoneet brändiiin roimasti uutta nuorekasta energiaa ja rosoa. ”Kenzon asiakas on nuorekas ja itsevarma. Hän haluaa pitää hauskaa”, sanoo Humberto Leon. Tätä muodin luksusmerkkiä rakastavat mm. julkkikset Beyonce, Rihanna, Dakota Fanning ja Selena Gomez.

 

Kenzo myynnissä Helsingin keskustan tavaratalossa.

kenzo

NAISTEN ASUSTEPARATIISI ON AVATTU HELSINGISSÄ!

Helsingin keskustan tavaratalon ensimmäisen kerroksen asusteosasto uudistui täysin elokuussa. Nyt valikoimissamme on enemmän merkkilaukkuja, -huiveja, -hattuja ja muita asusteita kuin koskaan. Uutuusbrändeinä mm. 3.1 Philip Lim, Codellp, Kate Spade Kendall + Kylie, Kenzo ja MM6. Lisäksi löydät paljon hyviä tuttuja merkkejä kuten Coccinelle, Michael Kors, Rebecca Minkoff ja See by Chloé. Osastollamme sijaitsee myös uusi pop up -alue, josta löydät kausittain vaihtuvia uutuuksia. Syksyn aikana pop up -osastoilla esittelyssä ovat suomalaiset huippumerkit Marimekko, Lumi ja Balmuir.

Uusi asusteosasto sijaitsee Helsingin keskustan tavaratalon 1. kerroksessa, Esplanadin puoleisen sisäänkäynnin vieressä.

 

Lisää naisten asustehoukutuksia täällä >>

Seuraava artikkeli