Muoti  — 17.10.2019

Täydellinen pikkujoululook

Iltojen pimetessä on aika pukea päälle säihkyvä pikkujoulumekko. Pikkujoulupukeutuminen on nyt erityisen helppoa, sillä kokosimme yhteen juhlakauden säväyttävimmät pikkujouluasut. Nappaa siis talteen kolme varmaa tyylivinkkiä pikkujoulupukeutumiseen, pue päälle täydellinen pikkujoulumekko ja heittäydy mukaan juhlahumuun!

Kimallusta ja hohtoa

Jotain mustaa ja paljon, paljon paletteja. Pikkujoulumekon helman pituudella ei ole väliä, vaan maksimekko tai minihame ovat molemmat hyviä valintoja juhlakauteen. Verhoile musta pikkujoulumekko kimaltaviin yksityiskohtiin, lisää jalkaan glitterkengät ja juhlakauden säihkyvin pikkujouluasu on valmis.

Illan kirkkain jalokivi

Trendikkäin pikkujouluasu 2019 on yhdistelmä kauden muotisävyjä, jalokiven vihreää ja kultaa. Yksivärinen pikkujoulumekko tai housupuku sekä kimaltavat asusteet ovat varma valinta juhlakauteen. Yhdistä klassiset kultakorut vihreään pikkujoulumekkoon ja syvennä kontrastia kultaisella pikkulaukulla.

Samettisen pehmeä

Kauden mukavimmassa pikkujouluasussa on asennetta ja lämpöä. Pidä pikkujouluasun väripaletti tummana, mutta leikittele rohkeasti materiaaleilla. Samettinen pikkujoulumekko on nyt in! Muista myös pikkujoulu-asusteet – pienillä yksityiskohdilla, kuten juhlalaukun materiaalilla tai korvakoruilla voi olla suuri vaikutus pikkujoululookkiin!

 

Vuoden 2019 trendikkäin pikkujoulumekko erottuu juhlissa joko materiaalillaan, sävyllään tai säihkyvyydellään. Valitse monipuolisesta valikoimasta pikkujoulumekko, joka vastaa eniten omaa tyyliäsi, ja tilaa tyylikäs pikkujoulumekko helposti netistä!

Kaikki pikkujoulumekot

Kaikki pikkujouluihin