Muoti  — 28.8.2019

Syksyn farkkumuodin parhaat

Bootcut, mom jeans, boyfriend vai kick flare – mikä on syksyn farkkumuodin suosikkisi? Helsingin keskustan tavaratalon 3. kerrokseen on avattu uudistettu Denim-osasto. Tervetuloa ostoksille kattavan farkkuvalikoiman pariin!

Uudistetulta Denim-osastolta löydät kulttibrändien farkkuvalikoiman sekä syksyn must have -merkit kuten Abrand, Ivy Copenhagen ja Neuw. Vanhoista suosikeista osastoon kuuluvat muun muassa Levi’s, Lee, Tiger Jeans ja Calvin Klein. Tule löytämään täydellisesti istuva farkkupari Helsingin keskustan uudistetulta Denim-osastolta, tai tilaa farkut helposti netistä.

Ivy Copenhagen


Stockmann-uutuus IVY Copenhagen on tanskalainen denim-brändi, joka tekee farkkuja tyylitajuisille naisille. IVY-farkut ovat taatusti mukavat ja joustavat, unohtamatta rohkeaa designia.

Levi's


Leviksen syysmallisto tarjoaa vankkumatonta laatua ja tyyliä jokaiseen päivään.

Abrand


Australialaisen denim-brändin valikoimasta löydät trendikästä farkkumuotia niin rentoihin arjen rientoihin kuin tyylikkyyttäkin vaativiin tilaisuuksiin.

Calvin Klein Jeans


Jokaisesta vaatekaapista tulisi löytyä vähintään yhdet Calvinit. Tutustu syksyn valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Neuw


Neuw-farkut ovat valmistettu taidokkaalla käsityöllä. Materiaaleissa korostuu laatu, joka on tarkoitettu kestämään läpi seikkaluiden ja kokemusten.

Lee


Leen vastuullinen valikoima täydentyy Lee x Candiani -yhteistyömallistolla, jonka valmistuksessa on käytetty 30 % vähemmän energiaa, 70 % vähemmän kemikaaleja ja 50 % vähemmän vettä.