Muoti  — 2.9.2019

Miesten muotimerkki, josta kaikki puhuvat: Construe

Kauden miesten muoti ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä. Construen mallistossa kohtaavat laadukkaat klassikot ja hyvä hinta. Näihin klassikoihin kannattaa panostaa juuri nyt.

Yksinkertainen pooloneule

Yksinkertainen sileä villaneule kuuluu jokamiehen vaatekaapin peruspilareihin. Pehmeää merinovillaa sisältävä klassikko on pitkäikäinen ja mukavan tuntuinen. Kun kaipaat vaihtelua, pue se irtotakin alle kauluspaidan sijaan.

Luotto neuletakki

Modernin yksinkertainen tyyli syntyy nerokkaista yksityiskohdista. Korvaa irtotakki hauskasti leikatulla rennolla villatakilla, joka on lainannut mallinsa bleiseriltä.

Täydellinen villakangastakki

Construen vaatteet ovat yksinkertaisia ja linjakkaita. Mustavalkoinen kalanruotokuvioinen villakangastakki on herrasmiesmäinen vaihtoehto täysmustalle takille. Se kestää aikaa, muttei jää huomaamatta.

Uuden merkin avajaisia vietetään Helsingin keskustan tavaratalossa lauantaina 7.9. – tervetuloa!

Stockmannin uusi kotimainen miestenvaatemerkki Construe luottaa moderniin tyyliin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Uutuusmerkin filosofiaan kuuluu, että tuotteet näyttävät ajankohtaisilta myös seuraavalla kaudella. Tervetuloa tutustumaan Stockmann-uutuuteen tavarataloissa ja verkkokaupassa!

Tutustu ja osta tästä