Miesten Muoti  — 8.3.2017

Tiger of Swedenin kevätmallisto yhdistää taidokkaan räätälöinnin ja sporttityylin

Tiger of Swedenin miesten malliston suunnittelija Andreas Gran kertoo, mistä hän ammensi inspiraationsa kevään 2017 mallistoon, ja mitkä yksittäiset vaatekappaleet ovat juuri hänen suosikkejaan. Sen lisäksi hän paljastaa, miten ammattilainen muuttaa usein hivenen tylsän pukulookin sporttisemmaksi ja coolimmaksi.

Kevään 2017 mallistossamme yhdistämme räätälöintiä ja sporttisuutta. Muutamme vanhan ja klassisen moderniksi valitsemalla jännittäviä materiaaleja ja yhdistämällä perinteiseen pukuun sporttisia elementtejä, kuten sneakereita ja nylon-takkeja.

 

Se, että osaamme tehdä hyviä pukuja tulee meiltä luonnostaan. Olemme työskennelleet pukujen parissa jo 115 vuotta. Vaikka miesten puvut näyttävät aika erilaisilta tänä päivänä laatujen ja materiaalien, puku on silti puku.

Inspiraationi kevään mallistoon ammensin klassisesta brittiläisestä räätälintyöstä. Se tarkoittaa voimakkaampia ja suoralinjaisia olkapäitä, korostetumpaa vyötäröä sekä pidempää takin helmaa. Haluamme luoda skarpimman sekä suoremman siluetin, joka korostaa miehen vartalonlinjoja parhaimmalla mahdollisella tavalla.

 

On vaikea valita yhtä suosikkia, mutta pidän kovasti esimerkiksi klassisesta Dempsey-päällystakista, joka on ohutta luksusvillaa. Materiaali antaa takille rennomman ilmeen, ja siksi se sopii täydellisesti vaikkapa T-paidan kanssa.  Pidän kovasti myös uudesta t-paidastamme Kietistä. Se on malliltaan hivenen normaalia lyhempi, siinä on rintatasku sekä hienosti käärityt hihat. Se on mielestäni aivan täydellinen.

 

Itse tykkään muuntaa pukulookiani sporttisemmaksi – ja samalla coolimmaksi – yhdistämällä puvun housut collegepaitaan ja sneakereihin tai pukemalla puvuntakin rennompien housujen kanssa.

Seuraava artikkeli