Miesten Muoti  — 14.11.2016

Miehen tyylipuhdas look

Grooming on luonnollinen osa arkea itsestään huolehtivalle miehelle. Hyvinhoidetut hiukset, siisti parta ja elinvoimainen iho – huoliteltu ulkonäkö on käyntikorttisi, joka taatusti jää mieleen.

Hyväkuntoiset hiukset huomataan

Hiukset ovat tärkeä osa miehen ulkonäköä. Pohjana on hyvin leikattu malli, jonka parhaita puolia laadukkaat muotoilu- ja viimeistelytuotteet korostavat. Muotoile haluamasi look kunnollisella muotovaahdolla tai vahalla. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, viimeistele ilme hiussuihkeella.

partamies

Terveen hehkuva iho

Kasvovoiteet elvyttävät tehokkaasti karheaa, parranajosta ja kuivuudesta vaurioitunutta ihoa. Voide rauhoittaa ärtynyttä ihoa, parantaa ihon kuntoa ja palauttaa ihon elinvoimaisuuden. Annostele voidetta ihon kuivuuden ja ilman kosteuden mukaan.

 

Myös miehen ihoa tulisi kuoria säännöllisesti. Voit tehdä sen päivittäisellä syväpuhdistavalla kuorinnalla tai halutessasi saippuamattomalla puhdistusgeelillä, joka virkistää ihoa ja puhdistaa sitä samalla epäpuhtauksista. Hoitovesi jättää ihon raikkaan kuulaaksi.

Huoliteltu parta on tyylikäs

Partatyylissä siisteys on valttia, siksi sopiviin tuotteisiin kannattaa panostaa. Laadukas parranajovoide kiinnittyy ihon pintaan ja pehmentää partakarvaa aivan sen juuresta. Tämä takaa hellävaraisen parranajon ja siistimmän lopputuloksen. Kasvojen ihoa voi pehmittää ennen parranajoa myös lämpimällä vesihauteella.

Miehen vastustamaton tuoksu

Tuoksu on olennainen osa jokaisen ihmisen viehätysvoimaa, luonnetta ja tyyliä. Valittavanasi on runsaasti vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan, raikkaaseen ja intensiiviseen makuun. Kokeile ja löydä omasi!

 

 

Lisää miesten kosmetiikkaa löydät täältä >>

Seuraava artikkeli