Miesten Muoti  — 28.10.2016

Isälle rakkautta & pehmeitä paketteja

Tyylitietoinen mies pukeutuu talvikaudella ruskan sävyihin. Sinapinkeltainen, konjakinruskea ja tyylikäs harmaa maustavat trenditietoisen miehen vaatekaappia.

Syysruska alkaa vaihtua ensimmäisiin pakkaspäiviin. Nyt tarvitaan lämmintä ylle. Ylellisen pehmeä neule lämmittää miehisen miehen alkutalven päiviä ja vettähylkivät materiaalit takeissa ja muissa ulkovaatteissa pitävät olon miellyttävänä säässä kuin säässä. Panosta vaatteiden istuvuuteen ja leikkauksiin. Näin saat ryhtiä koko olemukseen.

Ajaton tyyli yhdistellen

Talvikauden ajattoman tyylikäs asukokonaisuus syntyy yhdistelemällä. Laadukkaat materiaalit: merino, kashmir ja villa tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Meleerattu poolopaita on helppo yhdistellä ryhdikkään bleiserin pariksi, nahkatakin alle tai kevytuntuvatakin tai -liivin kanssa. Kevytuntuva sopii loistavasti myös välikerrokseksi toisen takin alle. Kokeile!

Nahkaa & asusteita

Nahkaa löytyy monessa muodossa: on takkeja, hanskoja, laukkuja ja muita asusteita. Asusteet ovat loistavia lahjaideoita miehelle. Miesten huivivalikoima on nyt laajempi kuin koskaan. Huivien lisäksi hattuja löytyy moniin eri tyyleihin. Alusasut ja sukat ovat varma valinta hänelle, jolla on jo kaikkea.

Koruja & kelloja

Korut ja kellot ovat ikimuistoisia lahjoja. Esimerkiksi Kalevala Korulla on miehille suunnattu korusarja, joka sopii skandinaaviselle miehelle.

 

Kelloa voi vaihtaa siinä missä korujakin. Välillä tyyli on sporttinen, toisinaan klassisen ajaton. Kello on arvostettu ja hyödyllinen lahja, joka viestii kantajansa tyylistä.

 

Ja yksi on varmaa, sillä kätkeytyypä lahjapakettiin mikä tahansa, rakkaudella annettu lahja on muisto, joka säilyy mielessä pitkään.

Miesten uusi asuste- ja alusvaateosasto avattu!

Helsingin keskustan Stockmannille on avattu uusi ja upea osasto. Neljännestä kerroksesta löydät nyt miesten sukat, alusvaatteet, asusteet ja yöasut kaikki samasta paikasta. Tule tutustumaan laajaan valikoimaan ja suosituimpiin brändeihin, kuten Schiesseriin, Falkeen, Burlingtoniin, Calvin Kleiniin ja Tommy Hilfigeriin.

MUISTA!

Isänpäivää vietetään 13.11.2016. Löydät parhaimmat isänpäivälahjat Stockmann-tavaratalosta ja verkkokaupasta >>

 

Seuraava artikkeli