Miesten Muoti  — 3.7.2017

LÄHDE TYYLIKKÄÄSTI LOMALLE

Kesällä tyyliniekka pukeutuu mukavantuntuisiin luonnonkuituihin ja yhdistää rennosti shortsit paitapuseroon ja espadrilloihin.

Miesten trendikäs lomapukeutuminen on helpompaa kuin koskaan. Onnistuneen lomatyylin perustana toimii kapselivaatekaappi-ajattelu. Aina tyylikäs kapselivaatekaappi (eng. capsule wardrobe) syntyy mustista, valkoisista, tummansinisistä ja harmaista perusvaatteista. Neutraalien värien ansiosta voit yhdistellä vaatekappaleita huoletta toisiinsa ja luoda useita erilaisia asukokonaisuuksia.

Suosi viileitä luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja pellavaa. Shortsit ovat nykyään onneksi jo täysin sallittu osa miesten kesätyyliä myös kaupungissa, mutta muista valita hyvin istuva, polvipituinen malli. Yhdistä shortsit paitapuseroon tai yksinkertaiseen puuvilla-t-paitaan ja esimerkiksi klassisiin espadrillo-kenkiin. Kevyet ja viileät espadrillot ovat kesän ykköskengät, sillä ne sopivat niin shortsien, farkkujen kuin pellavahousujenkin seuraksi.

Jos haluat pukeutua havajipaitaan, mutta mielit astetta hienostuneempaa versiota, valitse kukkapaita, jossa on tumma printti. Raikas ja moderni kesätyyli syntyy yhdistämällä tumman kuviolliseen yläosaan valkoiset farkut tai puuvillahousut.

Älä unohda pakata lomamatkalle väljää puuvillaneuletta suojaamaan illan viileydeltä. Muista myös aurinkosuojavoide, jossa on korkea suojakerroin.

Seuraava artikkeli