Miesten Muoti  — 31.8.2016

Hetkiä Stockalla: Kari Aihinen, merkkipelle

Stockmann on ravintoloitsija Kari Aihisen lähikauppa, josta hän hankkii kaiken kalsareista lähtien. Kun Aihinen joutuu ravintolassaan pulaan, Herkku pelastaa hänet.

”Olen kalsareita myöten pukeutunut Stockalta ostettuihin vaatteisiin. Ostan täältä niin puvut kuin arkivaatteetkin. Teen ostokseni täsmäiskuna, koska minulla on aina kiire ravintolani ja työni vuoksi. Homma pitää saada tunnissa kasaan. Linnoittaudun sovituskoppiin ja vaimoni tuo sinne vaihtoehtoja, joista valitsen. Aihisen rouva voi ostaa minulle vaatteita myös ilman, että olen mukana.

 

Olen merkkipelle, eli uskollinen tietyille brändeille, kuten Dieselin farkuille ja Tiger of Swedenin puvuille. En ole kokeilunhaluinen enkä suostu pukeutumaan oransseihin housuihin, vaikka minulle kuinka väitettäisiin, että ne ovat muotia.

stockan herkku

Minun kannattaa olla Stockan kantis, koska tämä on perheemme lähikauppa, josta hankimme kaiken: vaatteet, ruoan, legot lapsille. Koska aikani on kortilla, pidän Stockan ylivertaisena puolena valikoiman lisäksi sitä, että kaikki palvelut pesulaa ja lippupalvelua myöten ovat saman katon alla. Minulla on myös Stockmannin yrityskortti ja hankin täältä ravintolaani Roster Helsinkiin sauvasekoittimet ja muut koneet.

stockan herkku

Herkku on pelastanut minut pulasta, kun olen tarvinnut ravintolaan nopeasti hyvän erän äyriäisiä. Kalatiskille voi marssia oikeastaan minkä tahansa pyynnön kanssa. Jos tarvitsen nypityn siian, saan sellaisen. Lasten kanssa kalatiskillä asiointi on vähän kuin opetustuokio. He kysyvät, mikä toi on ja mikä toi on. Minä opetan, miltä näyttää kokonainen siika tai lohi. Syömme kotona perusruokaa. Tärkeintä on laatu ja se, mistä raaka-aine on peräisin. Pohjoismaisuus on sisäänrakennettuna minussa, koska se on ollut työssäni keskiössä vuodesta 2005, jolloin palasin takaisin ravintola Savoyhin. Olen ylpeä mädeistämme, kaloistamme ja luomustamme. Noudatan ruoassa vuodenaikoja ja ostan sesonkitavaraa, kuten rapuja, sorsaa ja hirveä.”

Kari valitsi suosikkinsa syyskuun kantiseduista

1. Balmuir-villahuivi. ”Vaimoni syntymäpäivä on syyskuussa, ja tässä on pomminvarma lahja.”
 
2. Mummi ja minä -sitruunasooda. ”Nelihenkisessä perheessä siivottavaa riittää aina. Nyt tarvitsemme sitruunasoodaa yhteen olohuoneen seinään.”
 
3. Tropicana-mehu. ”Tämä omenamehu on koko perheen ja varsinkin Aihisen rouvan ja poikani Kassun lemppari.”

Kantis, tunnethan etusi?

Oletko muodin ja ruoan perään, kuten Kari Aihinen? Kantiksena saat:

Lahkeiden ja hameenhelmojen lyhennyksen ja pidennyksen veloituksetta.

Herkun ostoksista etuseteleitä.

Nämä edut koskevat First- ja Exclusive-asiakkaita. Katso kaikki kantisedut täältä >>

Osta mittatilauspuku!

Stockalta voit ostaa myös mittatilauspuvun tai -paidan! Palvelun brändivalikoimaan kuuluvat Armani Collezioni, Ermenegildo Zegna, Corneliani, Jousipaita ja Stenströms. Ajan mittamestarillemme voit varata täältä >>

Seuraava artikkeli