Miesten Muoti  — 2.2.2017

1 bisnesmies, 3 tyyliä

Sama mies, kolme tyyliä. Näillä kolmella lookilla olet ajassa ja hetkessä kiinni. Enää pitää tietää, mitä päälle ja milloin. Tässä vinkit.

muodollinen maanantai

Vaikka nykyään harvassa työpaikassa on pukupakko, on tilaisuuksia ja tapaamisia joissa puku on ainoa vaihtoehto. Jos pukuun pukeutuminen tuntuu vanhanaikaiselta, modernisoi asua vaihtamalla solmio rusettiin, korvaamalla valkoinen paita värillisellä (tänä keväänä pinkillä tai vaaleansinisellä) ja asustamalla pukua paitasi värisellä taskuliinalla.

 

Slim fit on edelleen se trendikkäin malli. Jos todella haluat panostaa puvun istuvuuteen, teetä mittapuku Stockmannin mittamestarilla. Silloin pääset valitsemaan pukukankaan lisäksi myös vuorikankaan värin ja saat puvun, joka imartelee muotojasi ja tuntuu mukavalta päällä.

 

Muodollisen maanantain tyylin löydät täältä.

kokouskeskiviikko

Rento villakankainen tai puuvillainen pikkutakki yhdistettynä chinoihin on aina toimiva kombo. Koska raidat tulevat joka kevät yhtä varmasti kuin hiirenkorvat puihin, kehotamme mekin pukemaan pikkutakin alle raitapaidan tai -neuleen.

 

Viileämmällä säällä voit pukea pikkutakin alle myös farkkutakin tai kevyttoppiksen.

 

Armeijanvihreä tai graffitinharmaa villahuivi ja ruskeat nahkanilkkurit tuovat elegantin vivahduksen muuten melko sporttiseen asukokonaisuuteen.

 

Kokouskeskiviikon asun voit ostaa täältä.

pukuvapaa perjantai

Perjantaina toinen jalka on jo vapaan puolella – ja se saa näkyä myös pukeutumisessasi. Pue kevään trendikkäimpiin kuuluva paita eli farkkupaita päällesi ja yhdistä se villakangashousuihin.

 

Lahkeet saavat olla lyhyet, ne voivat loppua jopa nilkkojen yläpuolelle tai voit kääriä lahkeita ihan reippaasti rullalle.

 

Baseball-lakki on päässyt pitkäaikaisesta pannasta ja on nyt toimistokelpoinen päähine. Viimeistele asu vitivalkoisilla tennareilla ja pitkänmallisella parkatakilla.

 

Pukuvapaan perjantain vaatteet saat täältä.

Seuraava artikkeli