Lasten muoti  — 13.6.2017

VÄRIKÄSTÄ KESÄMUOTIA PIENILLE TYYLINIEKOILLE

Lasten värikäs kesämuoti antaa pienille tyylitaitureille tilaa leikkiä ja liikkua niin maalla kuin kaupungissakin.

Kesä on lapsille leikin aikaa. Pienet tyyliniekat pukeutuvat kauden kirkkaisiin trendiväreihin, raitoihin ja hauskoihin printteihin. Materiaalit ovat joustavia ja mukavia päällä, mutta kestävät kovaakin kulutusta.

Trendivärit oranssi ja sininen ovat ajankohtaisia sekä poikien että tyttöjen vaatteissa. Oranssia on tarjolla eri sävyissä vaaleasta aprikoosista poltettuun terrakottaan. Kepeä, persikanvärinen kesämekko tai kirkkaan oranssi t-paita antavat kesätyylille kivan piristysruiskeen. Sininen sopii hyvin oranssin kaveriksi tasapainottamaan ilmettä.

Raikkaat ja värikkäät raidat toistuvat niin paidoissa kuin hameissakin. Voit yhdistellä erilaisia raitakuoseja rohkeasti sekä ylä- että alaosaan, hillitymmän asun saat kun puet raitapaidan kaveriksi yksivärisen alaosan. Hauskat printit ja iskulauseet t-paidoissa viihdyttävät myös lasten vaatteissa. Oli printti sitten vitsikäs tai logohenkinen, se antaa minityylille katu-uskottavuutta.

Asusteet viimeistelevät lastenkin kesätyylin. Kumipohjaiset kangaskengät on helppo vetäistä jalkaan ja ne sopivat niin kesämekon kuin reippaiden shortsienkin seuraksi. Lasten aurinkolaseissa on runsaasti trendikästä valikoimaa värikkäistä muovipokista klassisiin Ray Ban -pilotteihin.

 

BOGI t-paita 8,90
BOGI shortsit 14,90
CIENTA kangaskengät 24,90

BENETTON mekko 21,90 (27,95) kesäkuun kanta-asiakasetu.
CIENTA kangaskengät 24,90
KIDS VISION aurinkolasit 9,90 vain tavaratalosta.

BENETTON t-paita 7,90 (9,95) kesäkuun kanta-asiakasetu.
BENETTON shortsit 17,90 (22,95) kesäkuun kanta-asiakasetu.
KIDS VISION aurinkolasit 13,30 vain tavaratalosta.
CIENTA kangaskengät 24,90

Seuraava artikkeli