Lasten muoti  — 24.2.2017

Stockmann on lastattu laadukkailla kotimaisilla lastenvaatteilla

Jos vaatteissa yhdistyy laatu, mukavuus ja trendikkyys, mitä muuta voit enää edes toivoa? Kotimaisissa lastenvaatemerkeissä Gugguussa, Mainiossa, Metsolassa ja Papussa täyttyvät kaikki edellä mainitut määreet.

Kotimaiset lastenvaatemerkit ovat hullaannuttaneet niin meidät suomalaiset äidit ja lapset kuin Hollywood-tähdet ja heidän kullannuppunsakin. Esimerkiksi Mainion vaatteita on nähty niin Selma Blairin, Hillary Duffin, Sarah Jessica Parkerin kuin Gwen Stefaninkin jälkikasvujen yllä.  Eikä syyttä.

gugguu

Vuonna 2013 lanseerattu Gugguu valmistaa yksinkertaisen tyylikkäitä ja laadukkaita lastenvaatteita. Merkin leikkisät leikkaukset tekevät vaatteista mukavia käyttää. Vaatteiden ajaton tyyli ja laatu mahdollistavat vaatteiden kierrätyksen lapselta toiselle.

 

Gugguut on valmistettu ekopuuvillasta, puuvillasta ja puuvillasekoitteista, ja kaikki materiaalit on huolellisesti valikoituja, testattuja ja turvallisia kankaasta pieniin yksityiskohtiin saakka. Merkin kaikki tuotteet napista valmiiseen vaatteeseen saakka on tuotettu Euroopassa.

 

Gugguun tuotteet löydät kaikista tavarataloistamme – myös maaliskuussa avatuvasta Tapiolan uudesta tavaratalosta – sekä stockmann.comista.

mainio

Myös Mainio Clothing on perustettu vuonna 2013. Mainiot ovat arjen käyttövaatteita: mukavia ja helppohoitoisia. Mallisto sopii vauvasta esiteinille ja aikuislle naisillekin, ja useimpia Mainion vaatteista voi käyttää ympäri vuoden.

 

Mainiot suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Intiassa tehtaassa, jolla on yhteiskuntavastuullisuudesta kertova SA8000 -sertifikaatti.

 

Mainion käyttämä puuvilla on luomupuuvillaa.

 

Mainion vaatteet tulevat myyntiin Helsingin keskustan tavarataloon ja stockmann.comiin viikolla 9.

metsola

Metsolan vaatteet edustavat modernia skandinaavista tyyliä. Vaatteet ovat hauskoja, rohkeita ja leikkisiä.  Mallistossa on vaatteita aina vauvoista esiteineille ja aikuisille naisillekin. Metsolan vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa.

 

Metsolan vaatteet tulevat myyntiin Helsingin keskustan tavarataloon  ja stockmann.comiin viikon 8 viikonloppuna.

Papu

Papu on suomalainen lastenvaate- ja lifestyleyritys. Ensimmäinen mallisto, Papu ja Nappisade, ilmestyi loppuvuodesta 2012. Papu tunnetaan laadukkaista ja graafisista unisex-tuotteistaan. Uudessa mallistossa on vaatteita myös aikuisille naisille.

 

Papun tuotteet on tehty kestämään aikaa ja käyttöä, ja ne valmistetaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti hyviä työoloja kunnioittaen. Tuotteet on valmistettu joko luomupuuvillasta tai kierrätyskuiduista valmistetuista materiaaleista. Papun vaatteet valmistetaan Euroopassa.

 

Papun tuotteet löydät Helsingin keskustan, Turun ja Itäkeskuksen tavarataloista ja stockmann.comista.

Merkkivaatteiden kierrätysmahdollisuus Stockmannin kaikkiin tavarataloihin

Stockmann on aloittanut yhteistyön käytettyjä merkkivaatteita myyvän Emmy-verkkokaupan kanssa. Jokaiseen Stockmannin tavarataloon tulee helmikuun loppuun mennessä Emmyn keräyspiste, jonne voit tuoda tarpeettomaksi jääneitä merkkivaatteitasi myytäväksi Emmyn verkkokaupassa.

 

Emmy on ’avaimet käteen’ -palvelu, joka hinnoittelee, valokuvaa, laittaa myyntiin ja myy heille toimittamasi vaatteet. Myyntiin sopivat hyväkuntoiset lasten, naisten ja miesten merkkivaatteet, -kengät ja -asusteet.

 

Palvelun kautta ansaitut myyntituottosi maksetaan pankkitilillesi tai voit valita Stockmann-lahjakortin, johon Stockmann tarjoaa sinulle 10 prosentin lisäedun. Halutessasi voit lahjoittaa tuoton hyväntekeväisyyteen Emmyn kautta.

 

Lisätietoja keräyslaatikoista ja myyntituottojen nostamisesta Stockmann-lahjakorttina.

Seuraava artikkeli