Lasten muoti  — 12.12.2016

Leluja, joita et muualta saa

Lelukaupassa käyminen on tapaus, jonka pitäisi kuulua jokaisen lapsen ikimuistoisimpiin elämyksiin. Elämyksellisessä lelukaupassa leluja saa kosketella ja kokeilla, ja myyjät ovat niistä yhtä innoissaan kuin lapsetkin. Tervetuloa ihastumaan Hamleysin ja XS Lelujen ainutlaatuisiin valikoimiin!

Legendaarinen Hamleys

Kun herra William Hamley avasi Lontoon Holborniin lelukaupan, Westminsterin silta oli juuri avattu hevoskärryille ja kaasuvalon tuloon oli vielä puoli vuosisataa. Elettiin vuotta 1760. Kaupan nimeksi laitettiin ‘Nooan arkki’ ja sen valikoimassa oli mm. räsynukkeja, tinasotilaita, vanteita ja puuhevosia; se oli siis todella hieno puoti. Williamin suuri unelma oli tehdä siitä maailman paras.

 

Oikeassa, hienossa lelukaupassa käyminen on tapaus, jonka pitäisi kuulua jokaisen lapsen ikimuistoisimpiin elämyksiin. “Herätämme lelut eloon”, lupaa Hamleys. Leluja saa kosketella ja kokeilla, ja myyjät ovat niistä yhtä innoissaan kuin lapsetkin. Hamleys-klassikot Hamley Bear, Rag Doll ja Toy Soldier voivat toisinaan kävellä myymälöissä kävijöitä vastaan. Moni Lontoon-kävijä on tehnyt turistikäynnin Hamleysin kuuluisassa Regent Streetin myymälässä Buckinghamin palatsin ja British Museumin väliohjelmana.

 

Lelut ovat muuttuneet, sodat ja muut mullistukset ovat aika ajoin koetelleet legendaarista lelukauppaa siinä missä ympäröivää maailmaakin, mutta William Hamleyn unelma elää. Hamleys on edelleen maailman paras lelukauppa. Nykylapset haaveilevat siellä yhtä lailla perinteisistä pehmoeläimistä, nukketaloista ja autoradoista kuin  high-tech-huippu-uutuuksista, peleistä, askartelu- ja rakenteluseteistä, taikurin ja luonnontutkijan tarvikkeista, hetken suosikkihahmoista ja monenmoisista taika- ja minimaailmoista.

 

Suomessa tämän maailman parhaimman lelukaupan löydät vain  Helsingin keskustan Stockmannilta!

hamleys stocka

XS Lelut nyt muissa tavarataloissa

Muista tavarataloistamme löydät laajan ja kiinnostavan leluvalikoiman uusilta XS Lelut -osastoilta. XS Lelut Jumbon, Itiksen, Turun ja Tampereen sekä Tapiolan Stockmannilla. Tervetuloa joululahjaostoksille!

xs lelut

Seuraava artikkeli