Koti  — 22.12.2016

Yllätä perheen master chef! Viimehetken lahjavinkit kotikokille

Helli kotikokkia tasokkaalla pannulla, kunnon veitsellä tai vaikka huippuluokan raastimella. Keittiövälineistä löytyy lukuisia viimehetken lahjaideoita pukinkonttiin!

Puuttuuko pukinkontista enää vain se päräyttävä lahjayllätys perheen kulinaristille?

Onnittelut! Kotikokit ja hyvän ruoan ystävät ovat usein lahjansaajista kaikkein helpoimpia.

 

Panosta laadukkaaseen pannuun tai veitseen tai yllätä hyvännäköisellä ja toimivalla keittiötarvikkeella.  Kaunista designesinettä ei sitä paitsi tarvitse piilottaa keittiöön: linjakas leikkuulauta, tyylikäs pata tai pannu ja hienostuneet astiat sopivat loistavasti myös tarjoiluun.

 

 

 

 

Linjakas designesine, jonka jokainen kurvi on harkittu ja palvelee käyttötarkoitusta, hivelee silmää ilman mitään ylimääräistä. Kiiltävä teräs ja musta ovat keittiödesignin itseoikeutettuja klassikkovärejä, mutta viime aikoina ne ovat saaneet rinnalleen myös muita metallinsävyjä, kuten ruusukultaa ja kuparia.

Pienikin väline voi tuoda ison ilon, kun se on huolella valittu ja käyttäjänsä tarpeisiin sopiva. Laadukkaasta materiaalista valmistettu ja huippuhyvin suunniteltu käyttöesine on ilo silmälle mutta myös luottokumppani, joka parhaassa tapauksessa palvelee jokapäiväisessä käytössäkin vuosia.

Seuraava artikkeli