Koti  — 18.9.2017

Viisi vinkkiä, joilla hurmaat brunssivieraasi

Näillä yksinkertaisilla kikoilla luot brunssille tyylikkään tunnelman ja lisäät kattaukseen ripauksen luksusta.

1Panosta muutamaan hauskaan yksityiskohtaan. Tarjoile alkudrinkki eriparisista laseista ja valitse pöytään erilaisia lautasia. Kattauksesta tulee rennompi, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, riittääkö astiasto kaikille vieraille.

2Stailaa hedelmillä. Kun valitset brunssipöytään jotain vähän erikoisempaa, kuten karambolaa tai pitaijaa, kattaus on heti herkullisempi ja värikkäämpi.

3Lisää ripaus luksusta kattamalla pöytään kangasservietit. Laadukas pellavakangas on aina varma valinta. Syksyn kattaukseen sopivat hyvin voimakkaat värit, kuten juuri nyt muodikas syvä sininen.

4Koristele vesikannu kurkkuviipaleilla, mintunlehdillä tai vaikka sitruunalla.

5Aidot leikkokukat luovat tyylikkään kokonaisuuden, vaikkei tarkempaan kattauksen suunnitteluun jäisikään aikaa. Syyspöytään sopivat esimerkiksi neilikat, krysanteemit, kallat ja hortensiat. Napsi kukat lyhyemmiksi ja asettele ne mataliin maljakoihin tai vaikka pilttipurkkeihin. Näin saat yhden kimpun sijasta useamman pöytäkoristeen.

 

Kävimme muotitoimittaja Liisa Kokon ja ravintolapäällikkö Pasi Kokon luona brunssilla. Lue lisää 13.9. julkaistusta Stockmann Magazinesta.

Värikäs kattaus syntyy eriparisista astioista.

Kutsu ystävät kylään nauttimaan syksyn ihanasta brunssista.

Tarjoile alkudrinkit erityylisistä laseista.

KATA KUTSUVASTI

Seuraava artikkeli