Koti  — 6.10.2016

Uudistunut kodinosasto valtasi 5. kerroksen

Helsingin keskustan tavaratalon kodinosasto uudistui upealla tavalla.

Helsingin keskustan tavaratalon kodinosasto uudistui.  Asiakas löytää nyt viidennestä kerroksesta kaiken tarvittavan kätevästi saman katon alta.

 

”Uutta osastoa suunniteltaessa halusimme kiinnittää huomiota erityisesti kodin sisustuksen lifestyleihin, elämyksellisyyteen ja kattavaan valikoimaan”, kodinalueen Category Manager Tiina Janhunen kertoo.

Pop upit rikastavat valikoimaa

Normaalin valikoiman ulkopuolisia brändejä ja tuotteita myyvät, vain tietynaikaa tavaratalossa viipyvät pop up -shopit ovat piristäneet muodinosastoja jo jonkin aikaa, ja nyt kodinosasto on vihdoin saanut omansa.

 

”Kodinkerroksen vaihtuvassa pop up -tilassa voimme esitellä kauden trendituotteita sekä nostaa esiin nuoria suunnittelijoita, uusia brändejä ja ajankohtaisia tuotteita”, Janhunen iloitsee.

 

”Juuri nyt uudessa kodin pop up -tilassa on Normann Copenhagenin Daily Fiction -mallisto, jonka olemme saaneet myyntiin yksinoikeudella.”

Lukuisia uusia merkkejä

Uusien tilojen myötä kodinalueen merkkivalikoima on laajennut lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä sisustuksen designbrändeillä. Myös Stockmannin omat merkit Villa Stockmann ja Casa Stockmann ovat hyvin edustettuina syksyn uusine mallistoineen.

 

”Monet tutut suosikkimerkit ovat saaneet lisää tilaa. Esimerkiksi Artek ja Vitra, Iittala ja Arabia sekä Lapuan Kankurit ovat saaneet aivan uudet shopit”, Janhunen kertoo.

 

 

Tietenkin vanhojen tuttujen rinnalle on saatu myös runsaasti uusia, kiinnostavia tulokkaita.

 

Uusia merkkejä ovat:

Epicurean 

Frama

Ferm Living

Flos 

Himmee

Hobstar

Lene Bjerre

Make International

Menu

Mums 

Normann Copenhagen

Ottomania

Pilke

Perigot

Sabatier

Samuji Home

Scandinavisk

Snurk 

Ted Baker Home

WMF

 

Artikkelin kuvat: Sini-Marja Niska

Seuraava artikkeli