Koti  — 9.6.2017

Tuo satumetsän taika juhannuspöytään

Yöttömän yön juhla keskittyy hyvään ruokaan, juomaan ja tietysti parhaaseen seuraan. Loihdi juhannuspöydän kattaus ripauksella maalaisromantiikkaa ja kutsu kesä mukaan pöytään luonnon omilla koristeilla.

Juhannuksen juhlapöytä on rento ja kesäinen. Maanläheiset sävyt kuten savi, hiekka ja lämmin puu sekä luonnonläheiset materiaalit näkyvät kesän maalaisromanttisessa kattauksessa. Raikkaan ruohonvihreän, taivaansinisen tai hiekan väriset juomalasit ja lasikulhot tuovat pöytään vivahdetta ja upeasti esiin luonnon omia värejä.

Pienillä yksityiskohdilla luot helposti uutta ilmettä kattaukseen: valitse pöytään värikäs suola- ja pippurimyllysetti tai vyötä pellavaiset lautasliinat heinillä ja kukilla.

Kattauksen kruunaavat suoraan kesäniityltä poimitut kukat. Asettele niitä pikkumaljakkoihin pitkin pöytää ja sijoita muutama kauniisti kukkiva oksa pöydän keskelle ja kattauksen ympärille. Viimeistele kokonaisuus tuikkukynttilöillä tai pienillä lyhdyillä, jotka antavat loistoa juhannusyön hämärään.

CASA STOCKMANN lautanen 3,90
MARIMEKKO Flower-maljakko 42,-
IITTALA Kartio-lasi 40 cl 17,15/2 kpl
IITTALA Kartio-lasi 21 cl 13,15/2 kpl
IITTALA Satumetsä-lautanen 24,90
Havi lautasliina 3,90 vain tavaratalosta.

Seuraava artikkeli