Koti  — 11.5.2017

Tekstiilit kutsuvat koskettamaan

Uudista sisustuksesi yhdistelemällä ennakkoluulottomasti erilaisia tekstiilejä, materiaaleja ja printtejä. Luo rohkeasti oma sisustustyylisi ja kokeile vastakohtaisiakin elementtejä. Päivitetty kevätkoti syntyy kiehtovasta villan, puuvillan, pellavan ja sametin yhdistelmästä.

HAY Plus 9 -torkkupeitto 185,-

LINUM huopa (keltainen) 139,- vain tavaratalosta.

MISSONI HOME Socrate-villahuopa (monivärinen) 479,- vain tavaratalosta.

CASA STOCKMANN päiväpeitto 99,90 vain tavaratalosta.

LAPUAN KANKURIT Eskimo-villahuopa 119,-

DECOR STOCKMANN (beige) tyynynpäällinen 29,90

LINUM Siena-tyynynpäällinen 49,90

HIMLA The Strip -koristetyyny 49,90

CASA STOCKMANN meriheinäkori 44,90

DIXIE Felix-juuttimatto 119,-

MUM’S FINLAND Kenno-villamatto 790,-

NIKARI January-penkki 1333,- vain tavaratalosta.

WIKHOLM kukkaruukku 15,90 vain tavaratalosta.

Uudista sisustuksesi kevään kunniaksi yhdistelemällä ennakkoluulottomasti erilaisia tekstiilejä, materiaaleja ja printtejä. Kepein tapa uudistaa sisustus on päivittää sohvatyynyt sekä torkku- ja päiväpeitot kevään väreihin. Älä pelkää erilaisten printtien ristiriitaa, vaan kokeile ja luo oma tyylisi erilaisista, vastakohtaisistakin elementeistä. Kerrosta ja yhdistele villaa, puuvillaa, pellavaa ja samettia.

Pehmeät peitot kosketeltavissa materiaaleissa houkuttelevat rentoutumaan ja torkkumaan. Printit taas tuovat väriä ja mielenkiintoa sisustukseen. Kevään väripaletti, erityisesti sen pinkin, keltaisen ja vihreän sävyt, ovat täydelliset kumppanit sisustuksesi neutraaleille perusväreille harmaalle, beigelle ja valkoiselle.

Seuraava artikkeli