Koti  — 5.9.2019

Kodin halutuimmat hankinnat

Pieni kaupunkikoti päivitetään kätevillä säilytysratkaisuilla ja lämpimillä murretuilla sävyillä. Tutustu kodin tärkeimpiin uutuuksiin himotuilta pohjoismaisilta brändeiltä.

Olohuoneen väriparit

Skandikodin muotivärit sisustuksessa ovat tunnelmallinen viininpunainen sekä harmaan ja beigen yhdistelmä, greige. Ison maalausurakan sijaan saat kotiisi uutta ilmettä pienillä hankinnoilla, kuten uusilla sohvatyynyillä tai matolla.

Uutuusvalaisimet kotiin

Syksyn tärkein designhankinta on lamppu. Uusi valaisin tuo designkodin fiilistä pieneenkin tilaan.

 

Tuleva klassikko

Ruotsalaisen Matti Klenellin suunnittelema Virva-valaisin on lasityön taidonnäyte. Valaisimen lasikupu on suupuhallutettu Iittalan lasitehtaalla, ja abstraktin kuvion jokainen viiva on piirretty yksi kerrallaan. Lasipinta heijastaa valoa kauniisti silloinkin, kun valaisin ei ole päällä. Virva-nimi viittaa virvatuliin, joita voi tarinoiden mukaan nähdä pohjoisen hiljaisilla, syrjäisillä seuduilla.

Ikoninen valo

Arne Jacobsen oli vasta 27-vuotias, kun hän voitti opiskelukaverinsa Flemming Lassenin kanssa Tanskan arkkitehtiyhdistyksen suunnittelukilpailun vuonna 1929. Tehtävänä oli suunnitella tulevaisuuden talo, mutta samalla syntyi myös tulevaisuuden valo: Jacobsin näyttelytaloon suunnittelema Bellevue-valaisin. Klassikko on uutuustuotannossa &Traditionin valikoimassa.

Kekseliäät säilytysratkaisut

Himotuimmat säilytysratkaisut ovat yhtä aikaa pelkistettyjä ja persoonallisia.

Kompakti klassikko

Nils Strinningin vuonna 1949 suunnittelema String-hyllyjärjestelmä on pienen kodin aatelia. Kuvan uutuusväri on saatavilla vain Stockmannilta! Lisää ideoita löydät Stringin pop upista Helsingin keskustan tavaratalosta syyskuun ajan.

Kätevä koriste

Himotuimmat säilytysratkaisut ovat yhtä aikaa pelkistettyjä ja persoonallisia. Suomalaisen Studio Finnan suunnittelema Pujo-pystynaulakko mahtuu kapeaankin tilaan, ja muotokielensä ansiosta toimii myös sisustuselementtinä katseenvangitsijana.

 

Kattava valikoima tyylikkäitä sisustusratkaisuja saatavilla tavarataloista ja Stockmann.com. Tutustu tuotteisiin ja tilaa syksyllä sävytetyt huonekalut, kodintekstiilit ja säilytysratkaisut kätevästi netistä.

Tutustu ja osta tästä