Koti  — 12.1.2017

Esittelyssä: VM Carpet ja asiakas­tilausmatot

Asiakastilausmatto valmistetaan mittatilaustyönä juuri sinun toiveidesi mukaan. Suomalaisen VM Carpetin mattojen luonnonmukaiset materiaalit ja rennon tyylikäs design sopii moneen kotiin.

Matto pehmentää huoneen akustiikkaa, rajaa tilaa ja kokoaa huoneen elementit yhteen. Väristään, materiaalistaan ja tyylistään riippuen matto voi olla sisustuksen raikastava väripilkku tai kokonaisuuden viimeistelevä harmonisoija. Maton on hyvä olla riittävän suuri, jotta se täyttää tehtävänsä oikein.

 

Suomalaisen VM Carpetin mattokutomo on toiminut Karvalan kylässä Lappajärven rannalla Pohjanmaalla jo vuodesta 1973. Vastuulliset tuotantotavat, ympäristön huomioiminen ja yhteistyö suomalaisten suunnittelijoiden kanssa tekevät VM Carpetista modernin sisustusbrändin, jolla on perinteinen sydän. Useimmille merkin matoille on myönnetty suomalaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

 

Mattojen materiaaleina käytetään luonnonkuituja, kuten villaa, puuvillaa, sisalia ja paperinarua, keinokuituja, kuten polypropeenia ja polyamidia, sekä näiden yhdistelmiä. Materiaaleja yhdistelemällä voidaan luoda tuotteita, joiden ominaisuuksissa korostuvat eri materiaalien parhaat ominaisuudet. VM Carpetin mattojen pohjassa käytetään EVA- tai EVAPOLYTEX-pohjamateriaalia, jonka avulla matto pysyy ryhdikkäänä ja pysyy paremmin paikallaan lattialla.

 

Malliston uusimpia, tutustumisen arvoisia malleja ovat muun muassa ruotsalaisen Karin Klothin suunnittelemat Lumo ja Kajo sekä suomalaisen Liina Blomin Valkea. Kyseiset mallit kudotaan Suomessa, VM Carpetin kutomolla Lappajärvellä.

 

Lähde: VM Carpet

Kaikki VM Carpet -asiakastilausmatot –20 %

Voimassa kanta-asiakkaille 31.1.2017 saakka. Vain Helsingin keskustan tavaratalossa.

Mitä tarkoittaa asiakastilausmatto?

Haaveiletko aivan uniikista sisustuselementistä? Tai toivoisitko löytäväsi maton, joka sopii täydellisesti johonkin tiettyyn tilaan?

 

Asiakastilausmatto valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan antamien mittojen ja toiveiden mukaan. Voit saapua myymälään valmiin suunnitelman kanssa tai ideoida unelmiesi maton yhdessä asiantuntevan henkilökuntamme kanssa. Tärkeitä tietoja maton suunnittelussa ovat tarkat mitat sekä mahdolliset väri- ja materiaalitoiveet.

 

Voit tilata asiakastilausmaton Helsingin tavaratalon 5. kerroksen matto- ja valaisinosastolta. Maton toimitusaika on muutama viikkoa, mallista ja koosta riippuen. Voit noutaa valmiin, juuri sinun toiveidesi mukaan valmistetun maton tavaratalosta tai tilata matolle kotiinkuljetuksen.

Seuraava artikkeli