Kauneus  — 22.10.2016

Testissä uusi FOREO

Mikä ihme se on ja mitä se tekee? Maailmalla suursuosion saavuttanut FOREO on silikoninen ihonpuhdistuslaite, joka syötävän herkullisen ulkonäkönsä lisäksi hurmaa myös ainutlaatuisilla puhdistusominaisuuksillaan.

Ihastuttavia FOREO-laitteita ei tarvitse enää metsästää ulkomaanreissuilla Sephorasta, sillä FOREO on nyt saapunut myyntiin myös Stockmannille. Silikoniset, ultrasöpöt ja tehokkaat ihonpuhdistuslaitteet puhdistavat ihon meikistä ja epäpuhtauksista sekä tekevät siitä nuorekkaamman ja freesimmän näköisen. Mikrovärähtelyyn perustuva teknologia tuo iholle tehokkaita ja näkyviä tuloksia saaden sen näyttämään heleämmältä ja raikkaammalta. Silikoninen ja bakteereita hylkivä pinta on jopa 35 kertaa hygieenisempi kuin nylon, eikä siihen tarvitse koskaan vaihtaa harjaspäitä. Laitteen kääntöpuolella on myös anti-age-pinta, jonka matalataajuksinen värähtely auttaa häivyttämään kasvoilta hienoja juonteita ja ryppyjä sekä auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja napakamman näköisenä.

 

Stockmannin kosmetiikan sisäänostaja Sini Sirén on innoissaan uudesta brändistä ja suosittelee kokeilemaan erityisesti LUNA 2 -laitetta. ”Hoitovoiteet imeytyvät tämän kanssa paljon paremmin, iho on kiinteämpi ja tuntuu pehmeämmältä. Olen todella innoissani, että olemme saaneet tämän vihdoin meille myyntiin!”, Sini hehkuttaa.

foreo rasvoittuvalle iholle

Miten FOREO toimii?

Ihastuttavan ulkomuotonsa lisäksi FOREO on varsin miellyttävä ja näppärä laite käyttää. Parhaan tuloksen saat jos käytät laitetta aamuin ja illoin, mutta kiireisiin päiviin riittää pelkkä iltapuhdistuskin. Kun ikää tulee lisää (30+), ei kannata lintsata myöskään juonteita häivyttävästä anti-aging-toiminnosta.

 

Pohjustus. Kostuta kasvot ja levitä puhdistustuotetta kauttaaltaan. Tähän suosittelen erityisesti FOREO Day Cleanser -puhdistustuotetta, joka saa laitteen liukumaan iholla miellyttävästi ja samalla puhdistamaan hellävaraisesti.

 

Puhdistus. Käsittele kaikkia kasvojesi neljää aluetta laitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää aina merkiksi siitä, että on aika vaihtaa käsiteltävää aluetta.

 

Huuhtelu. Huuhtele ja kuivaa kasvot. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotetta, esim. seerumia tai voidetta.

 

Anti-age-hoito. Aktivoi laitteen anti-age-toiminto ja käsittele sen takapuolella olevalla anti-age-pinnalla minuutin ajan kasvojen juonteille alttiita ihoalueita n. 12 sekunnin jaksoissa. Huomioi erityisesti otsan alue ja suupielten juonteet.

 

Sini Sirénillä on omat iltarituaalinsa. ”Puhdistan ensin kasvoni meikistä, jonka jälkeen levitän puhdistustuotetta kasvoilleni uudestaan ja käsittelen ihoni LUNA 2:lla. Käytän laitetta lymfakierron mukaisesti, tämä auttaa poistamaan myös turvotusta. Puhdistusrituaalin kruunaa lopuksi laitteen kääntöpuolella suoritettava anti-aging-hoito, jonka avulla imeytän lempiseerumini. Seerumin imeytys hoituu kätevästi minuutissa, eli siitä ei kannata lintsata.”, Sini vinkkaa.

foreo tutorial

Mikä laite sopii juuri minulle?

Hauskannäköisistä ja -värisistä ihonpuhdistuslaitteista on saatavilla kolme eri versiota, eli ns. peruslaite LUNA 2, näppärästi matkakokoinen LUNA GO sekä pieni ja söpö LUNA PLAY. Mikä on näiden laitteiden välinen ero?

 

LUNA 2 on FOREOn lippulaiva, josta on saatavilla omat versionsa viidelle eri ihotyypille. Jokaiselle ihotyypille on omat harjaksensa, eli tätä laitetta ei saa valita pelkän värin perusteella. Vaaleanpunainen on tarkoitettu normaalille, violetti herkälle, vaaleansininen sekaiholle ja turkoosi rasvoittuvalle iholle. Lisäksi miehille on erikseen tyylikäs musta, jonka harjakset ovat astetta jämäkämmät. Yhdellä latauksella LUNA 2 toimii jopa 450 kertaa!

LUNA GO on nimensä mukaisesti matkakokoinen versio, sillä siinä on kompaktimmassa koossa isosiskonsa LUNA 2 -laitteen ominaisuudet (latausmahdollisuus, anti-age-hoito, eri ihotyypeille omansa).

LUNA PLAY taas on saatavilla suunnilleen kaikissa sateenkaaren väreissä. Sen sisäänrakennettu akku kestää n. 100 käyttökertaa ja simppelimmän tekniikkansa vuoksi sitä ei ole mahdollista ladata eikä siinä ole anti-age-toimintoa. Varsin hauska laite se on silti ja näppäränkokoinen myös meikkipussin vakioasukkaaksi.

luna go värit
foreo silmälaite

Erityishuomiota silmänympäryksille

FOREO IRIS on silmänympärysiholle tarkoitettu hierontalaite, jonka teho perustuu värähtelyyn. Silikoninen laite hieroo herkkää ihoa ja auttaa virkistämään katsetta. Yksi käsittelykerta vie aikaa vain minuutin, joten tähän kannattaa satsata aikaansa päivittäin! Laitetta kannattaa käyttää erityisesti silmänympärysvoiteen kanssa, sillä sen hyödyntämä värähtelyteknologia auttaa hoitotuotteita imeytymään syvemmälle. Samalla laite edistää mikroverenkiertoa ja sen säännöllisen käytön sanotaan ennaltaehkäisevän myös tummia silmänaluksia. Kokonaan vedenkestävä laite on valmistettu hygieenisestä silikonista, eli se ei kerää pinnalleen bakteereja ja sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa.

foreo silmänympäryslaite
testissä foreo

Omat puhdistustuotteet aamuun ja iltaan

FOREO Day Cleanser on voidemainen puhdistustuote, joka sisältää ihosoluja ravitsevia probiootteja, runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia sekä kosteuttavaa aprikoosiuutetta, jotka yhdessä kirkastavat ja hoitavat kasvojen ihoa. Tuote sisältää 95 % luonnollisia ainesosia.

 

FOREO Night Cleanser on syväpuhdistava puhdistusgeeli, jonka silkkinen koostumus muuttuu iholla samettisen maitomaiseksi poistaen kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet, kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Tuote sisältää 97 % luonnollisia ainesosia.

 

Kosmetiikan suurkuluttajana testasin itse puhdistustuotteita sekaiholle tarkoitetun LUNA 2 -laitteen kanssa ja ihastuin välittömästi. Vaikka mikä tahansa vaahtoava puhdistustuote on laitteen kanssa yhteensopiva, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan FOREO Day ja Night Cleanseria. Niiden avulla laite liukuu iholla kuin itsestään ja jättää sen pehmeäksi. Kuin kuorinta ja naamio samassa! FOREO tulee ehdottomasti jäämään päivittäiseen käyttööni yhtenä osana ihonpuhdistusrituaalia.

FOREO Suomessa yksinoikeudella Stockmann-tavarataloista.

Seuraava artikkeli