Kauneus  — 28.5.2022

Taattua laatua miehen ihonhoitoon

Kun tuotteet on valittu huolella ja omaa ihoa silmällä pitäen, hoituu miehen ihonhoitorituaali helposti viidessä minuutissa. Säännöllinen kuorinta ja tehokas kosteutus pitävät kasvot freesinä ympäri vuoden.

Kaksi yhden hinnalla

Jos iltamenoihin on lähtö suoraan salilta, hoitaa Hèrmesin klassikkotuoksun suihkugeeliversio myös hajuveden virkaa. Ylellisesti vaahtoava geeli sopii sekä kropan että hiusten pesuun.

Kosteuttava kuorija

Kerran tai kaksi viikossa tehty kuorinta poistaa kasvoilta kuolleet ihosolut, jolloin posket pysyvät pehmoisina ja hoitotuotteet pääsevät imeytymään ihoon paremmin. Bulldogin aloe veraa ja vihreää teetä sisältävä kuorinta on jo lajinsa klassikko: kosteuttavat ainesosat pitävät kasvot freesinä ja parranajon jälkeen iho tuntuu erityisen sileältä.

Nopea kasvohoito

Kangasnaamiolla saa tehtyä kotioloissa pienen kasvohoidon kymmenessä minuutissa. The Ritual of Namasté -kangasnaamio sisältää hyaluronihappoa ja aloe veraa, jotka pehmentävät, silottavat ja syväkosteuttavat ihoa.

Kunnolla kosteutusta

Tehokkain tapa syväkosteuttaa ihoa on kerrostaa useampaa kevyttä hoitotuotetta kasvoille. Ihoa vahvistava ja kiinteyttävä Kiehl’s Age Defender Power Serum -seerumi imeytyy ihoon hetkessä.

Viimeinen silaus

Huolellisesti ajettu parta saa ansaitsemansa viimeistelyn ihoa rauhoittavasta ja kosteuttavasta after shave -balsamista. Ritualsin alkoholiton balsami sisältää kasvoja helliviä riisileseöljyä, punaista shisoa sekä basilikaa ja sopii kaikille ihotyypeille.

Pientä peittoa

Ihon pienet epätasaisuudet ja näpyt saa tarvittaessa piiloon ihon sävyn mukaan valitulla peitepuikolla. Shiseidon peitepuikossa on kevyt koostumus, joka levittyy sormen avulla saumattomasti iholle niin, että muut eivät huomaa iholla edes olevan pientä ehostusta.