Kauneus  — 18.9.2017

Syksyn ihanin kampaus – näin teet luonnolliset laineet

Isot Hollywood-kiharat väistyvät rentojen ja huolettomien laineiden tieltä. Syksyn ykköskampauksen juju on suoraksi jätetty tyvi- ja latvaosa.

Hyviä uutisia. Rennot kiharat eivät ole koskaan syntyneet yhtä helposti. Näillä vinkeillä toteutat syksyn muodikkaimman kampauksen.

1Pese hiukset normaalisti ja hoida hiuksia kevyellä hoitoaineella. Ravitsevat hoitonaamiot voivat tehdä hiusten rakenteesta liukkaan, jolloin kiharat suoristuvat nopeammin.

2Levitä kosteisiin hiuksiin tukea ja pitoa antavaa muotoilutuotetta, kuten muotovaahtoa tai tekstuurisuihketta. Rakennetta tuovat muotoilutuotteet tekevät hiuksista karheat, jolloin kiharat kestävät hiuksissa pitkään.

3Varmista, että muotoilutuotteessasi on lämpösuoja ja föönaa hiukset kuiviksi.

4Lainekampaus syntyy muotoiluraudan tai kiharrinsauvan avulla. Etene muutaman sentin levyinen osio kerrallaan.

5Ajankohtaisen lainekampauksen jujuna on suoraksi jätetty tyvi ja latvaosa – tee kiharoita vain suortuvien keskivaiheille. Jätä sinne tänne muutamia suoria osioita.

6Harjaa kiharat lopuksi kevyesti auki harvapiikkisellä kammalla ja viimeistele kiiltoa antavalla hiuskiinteellä. Saat kampauksesta tuuhean suihkuttamalla tyveen kuivasampoota tai hiuspuuteria.

Luonnostaan taipuisan tukan rennot kiharat syntyvät kuin itsestään, kun letität pyyhekuivat hiukset yön ajaksi. Suihkuta hiuksiin aamulla rakennetta lisäävää kuivasampoota ja muotoile etuosa tarvittaessa raudan avulla. Loivat laineet toimivat myös loistavana pohjana erilaisille nuttura- ja lettikampauksille.

TEE TYYLI

TEE TYYLI

Seuraava artikkeli