Kauneus  — 22.8.2019

Rituals-tuotteet arjen hemmotteluhetkiin

Rituals luo arjen pienistä rutiineista merkityksellisiä hetkiä. Kattava luksusvalikoima on saanut inspiraationsa ikiaikaisista aasialaisista viisauksista ja kulttuuriperinteistä. Hemmottele itseäsi arjen keskellä kolmella ikonisella Rituals-ihonhoitosarjalla.

The Ritual of Sakura

Tuotesarja on saanut inspiraationsa japanilaisesta Hanami-juhlasta, jossa pääosassa on kirsikkapuiden kukinta. Juhlista jokaista päivää uutena alkuna hoitavilla The Ritual of Sakura -tuotteilla, joiden pohjana on käytetty kirsikankukan ja riisimaidon ihania ominaistuoksuja.

The Ritual of Ayurveda

Tuotesarjassa voi aistia ikiaikaisen intialaisen viisauden, joka perustuu sisäisen harmonian saavuttamiseen. The Ritual of Ayurveda -tuotesarja tarjoaa kattavan valikoiman ihonhoitotuotteita, jotka auttavat rentoutumaan ja löytämään kehon ja mielen tasapainon.

The Ritual of Happy Buddha

1 100 vuotta sitten Kiinassa eli kuuluisa munkki, jonka legendaarinen hymy kuljetti onnea mukanaan kaikkialle. Onnellisen munkin tarinasta inspiroituneena syntyi kokoelma energisoivia tuotteita, joiden appelsiinia ja setripuuta sisältävällä koostumuksella saat luotua onnenhetkiä jokaiseen päivään.