Kauneus  — 9.10.2019

Ole Henriksen
Skincare Collections

Ole Henriksenille alku fantastiseen ihoon on positiivinen asenne – optimismi ja elämänjano. Brändin sydämessä on Ole-hehku – Ole Glow – säteily sisältä ulospäin.

Ole Henriksenille alku fantastiseen ihoon on positiivinen asenne – optimismi ja elämänjano, jotka antavat hehkua sisältä ulospäin. Olen skandinaavinen perintö ja värikäs persoona saivat hänet luomaan yksinkertaisen ja iloisen, mutta  tehokkaan ihonhoitomerkin, jossa jokaiselle annetaan välineet olla oman ihonsa paras asiantuntija. Brändin sydämessä on Ole-hehku – Ole Glow – säteily sisältä ulospäin! Ole Henriksen-brändi luotiin, jotta voisit nauttia täysin ennenkokemattomasta elämyksestä ihonhoidossa.

Brändin perustaja Ole Henriksen. Tutustu tarinaan tarkemmin videolla artikkelin lopussa.

1975 Ole avasi spa-hoitolansa  – Ole Henriksen of Denmark – Beverly Hillsiin, ja sai nopeasti merkittäviä kuuluisuuksia asiakkaikseen. He taas tahtoivat viedä toimivat tuotteet mukanaan matkoilleen maailman ääriin. Tämän menestyksen siivittämänä Ole lanseerasi ensimmäisen ihonhoitosarjansa 1984 ja johdatti sitä rakkaudella johtavaksi ihonhoitobrändiksi yli 30 vuoden ajan. 2011 Kendo, osa LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton -konsernia, näki upean mahdollisuuden tuotemerkissä, hankki sen ja tarjosi sille laatu-luovuusosaamista nostaakseen merkin seuraavalle tasolle. Maailman johtavimpien ihonhoidon asiantuntijoiden huolenpidossa, tiukkojen ja yksityiskohtaisten tieteellisten testien alaisena sekä merkin juurien inspiroimana, on Ole Henriksen tänään elinvoimaisempi, optimistisempi ja ajankohtaisempi kuin koskaan.

Ole Henriksen säilyttää edelleen valikoimissaan palkitut ja rakastetut tuotteet, kuten Truth Serum®, Sheer Transformation® Perfecting Moisturizer ja Power PeelTM. Jokainen tuotelinja koostuu selkeistä, värikkäistä ja moderneista pakkauksista, Ole Henriksenin skandinaavisen perinnön inspiroimina. Linjat muodostuvat neljästä selkeästä, erilaisesta ja värikoodatusta linjasta, jotka perustuvat erityisiin ratkaisuihin juuri sinun ihollesi.

The Truth Collection

Hehkua, ikääntymisen merkkejä vastaan ja pitkäkestoista kosteutta:

The Transform Collection

Tasoittaa ihon sävyä ja pintaa:

The Nurture Collection

Intensiivistä kosteutta ja hoitoa kuivalle ja herkälle iholle:

The Balance Collection

OH:n uusin innovaatio, hillitsee liiallista talintuotantoa ja häivyttää ihohuokosia rasittamatta ihoa:

Ole Henriksenin ihonhoidon tuotefilosofia perustuu ihon kuorimiseen, hoitoon sekä rauhoittamiseen, askeliin, jotka luotiin Olen spa-hoitolassa Beverly Hillsissä. Jokainen tuote – yksinkertaisista päivittäisistä hoitotuotteista ammattimaisiin vahvistaviin tuotteisiin – yhdistää tehokkaita, aktiivisia ja luonnollisia kasviuutteita sekä välttämättömiä rasvahappoja korjaamaan jokainen iho-ongelma.  Kunnianosoituksena Olen spa-perinnölle on tuotteissa ihana tuoksu ja ylellinen tekstuuri, jotka tekevät ihonhoidosta miellyttävän spa-hetken alusta loppuun.

 

Ole Henriksen on alkuperäinen ihon hehkun asiantuntija yli 40 vuoden ihonhoitokokemuksella, ja olemme innoissamme saadessamme jakaa hänen tarinansa — yksi iloinen, hehkuva kasvo kerrallaan! Ole Henriksen Skincare Collection herättää värikkään tarinankerronnan avulla ainutlaatuisen osaamisensa eloon, antaa sinulle välineet tulla oman ihosi asiantuntijaksi sekä mahdollisuuden kokea Ole Glow ennennäkemättömällä tavalla.

Katso kaikki tuotteet