Kauneus  — 1.1.2017

Näin saat ihosi hehkumaan juhlien jälkeen

Vuodenvaihteesta harvoin selviää ilman suurempia vaurioita, sillä juhlimisen ja valvomisen merkit näkyvät välittömästi myös peilikuvassa. Ota avuksesi puhdistavat kuorinnat, elvyttävät seerumit sekä tehohoitoa antavat ja kosteuttavat naamiot.

Kuori edellisillan merkit kasvoiltasi

Hätä ei ole tämän näköinen! Harmaantuneen ja elottoman tuntuisen ihon sekä tummat silmänaluset saa kyllä korjattua tai vähintäänkin häivytettyä. Aloita ihon pelastusoperaatio virkistävällä kuorinnalla ja oikeanlaisilla hoitotuotteilla. Rakeeton kuorinta-aine sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmälle. Kuorinnan jälkeen iho on taas pehmeä ja samettinen.

Korjaa säröt seerumilla

Seerumi on kasvojen herkälle iholle tarkoitettu oma tehotiiviste, jolla korjaat jo syntyneitä vaurioita ja ehkäiset uusien syntymistä. Valitse päivittäiseen käyttöön, päivävoiteen alle laitettava seerumi omien tarpeidesi mukaan joko juonteita häivyttävien, kosteuttavien tai esimerkiksi epäpuhtauksia poistavien ominaisuuksien mukaan.

 

Vinkki! Jos talvi-iho tuntuu liian kalpealta, kokeile Lumenen kevyesti sävytettyä seerumia, jonka luonnollisen pehmeä, neutraali sävy antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi. Seerumin sävy on universaali, ja sopii useimmille ihonsävyille.

Lumene-tuotteita saat nyt myös Stockmann-verkkokaupasta! >>

Naamio toimii nimensä veroisesti

Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavainen ja superjanoinen. Onneksi naamioissa on valinnanvaraa! Kosteuttavaa, kirkastavaa, syväpuhdistavaa, virkistävää… Nyt viimeistään kannattaa ottaa naamio viikoittaiseen käyttöön, eikä pelkästään juhlien jälkeiseen freesaukseen.

Todellista luksusta kaipaavan kannattaa kokeilla kertakäyttöisiä kangasnaamioita. Yksittäispakatuissa naamiossa säilyvät kosteus ja hoitavat tehoaineet tavallista voidemaista naamiota paremmin. Kun tällaisen asettelee kasvoilleen ja antaa sen vaikuttaa sopivan aikaa, tuntuu olo varsin hemmotellulta.

kuivaöljy

Lisää hemmottelevia kosmetiikkatuotteita verkkokaupassa >>

Seuraava artikkeli